Комп'ютер Dell Alienware Aurora R7 (Ai5R716S2H1G17-WDG) - AT051641 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Dell Alienware Aurora R7 (Ai5R716S2H1G17-WDG) - AT051641 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комп'ютер Dell Alienware Aurora R7 (Ai5R716S2H1G17-WDG)

Комп'ютер Dell Alienware Aurora R7 (Ai5R716S2H1G17-WDG) - AT051641

Код товару: AT051641
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти GeForce GTX1070, Тип ПК Ігрові, Об'єм встановленої пам'яті 16 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 6 ядер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell, nVidia
Вид Класичний
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти GeForce GTX 1070
Об'єм SSD 250 ГБ
Об'єм HDD 1 ТБ
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Оптичний привід DVD±RW
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Тип пам'яті DDR 4
Колір Grey
Вес, кг 163
Опис

Придбати Комп'ютер Dell Alienware Aurora R7 (Ai5R716S2H1G17-WDG) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

У компактному, але легко розширюваному корпусі настільного комп'ютера Aurora ховається високопродуктивна графічна підсистема. Багатьом шанувальникам комп'ютерних ігор потрібні висока продуктивність графічного процесора і високошвидкісна графічна підсистема. Ці вимогливі користувачі приділяють особливу увагу графічному адаптеру, встановленим у системі, і комп'ютер Aurora не обдурить їх очікувань.

Повне занурення — побудуйте свою систему на основі кращих ігрових графічних процесорів, при цьому залишиться місце і для інших важливих складових захоплюючого ігрового середовища — кристального звуку і швидкої роботи мережі.

Центр управління
Центр управління Alienware забезпечує зручний і інтуїтивно зрозумілий доступ до ексклюзивних додатків, включаючи засоби налаштування ефектів підсвічування AlienFX і систему управління електроживленням AlienFusion. Завантаження оновлень і нових версій виконується прямо в центр управління, що перетворює його в постійно розвиваючийся засіб для індивідуального налаштування системи.

Повністю новий захоплюючий дизайн
З Alienware Aurora ви можете жити і дихати високою продуктивністю. Потужний настільний комп'ютер компанії Alienware допоможе вам панувати в мережевій грі. Використовуйте нові регульовані вентилятори, щоб управляти температурою і перемагати конкурентів. Також можна персоналізувати комп'ютер за допомогою різних ефектів підсвічування восьми різних зон.

Зручність модернізації — загляньте всередину корпусу Alienware Aurora ALX, і ви побачите, чому він так легко модернізується. Більшість основних компонентів легко доступні для модернізації та обслуговування без яких-небудь інструментів. У корпусі передбачене підсвічування п'яти зон з живленням від акумуляторів, яке буде працювати навіть при тимчасовому відключенні кабелю живлення.

Доступ з передньої панелі — просто натисніть на першу решітку, щоб отримати можливість підключення USB-пристроїв і звукових кабелів; вам більше не потрібно буде добиратися до задньої панелі корпусу. Порти досить рознесені, щоб зменшити ймовірність зачеплення за передню панель при під'єднанні кабелів. Це дозволяє уникнути небажаного заплутування і дорогого псування.

Доступ до задньої панелі — використовуйте останню у напрямку до задньої стінки вентиляційну решітку в якості ручки, щоб відкрити корпус для модернізації і обслуговування системи. На задній стінці корпуса також є підсвічування для більш зручного підключення і відключення кабелів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані