Мобільний телефон Samsung SM-G950FD/M64 (Galaxy S8) Red (SM-G950FZRDSEK) - AT051780 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Samsung SM-G950FD/M64 (Galaxy S8) Red (SM-G950FZRDSEK) - AT051780 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мобільний телефон Samsung SM-G950FD/M64 (Galaxy S8) Red (SM-G950FZRDSEK)

Мобільний телефон Samsung SM-G950FD/M64 (Galaxy S8) Red (SM-G950FZRDSEK) - AT051780

Код товару: AT051780
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 5.8", Оперативна пам'ять 4 Gb, Ємність акумулятора 3000 mAh, Вбудована пам'ять 64 Gb, Роздільна здатність екрану 1440 x 2960, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Диагональ экрана 5.8
Оперативная память 4 ГБ
Вбудована пам'ять 64 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Основная камера 12 Mpx
Операційна система Android 7.0
Колір красный
Тип дисплея Super AMOLED
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 8 Mpx
Навигация A-GPS, BDS, Galileo, GPS, ГЛОНАСС
Частота процесора 2.3 ГГц
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1800, 1900, 850, 900
Процесор Exynos 8895
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 256 Gb
Функции камеры HDR, автоматическая, вспышка, геотегинг, панорама, распознавание лица
Мультимедиа видеоплеер, игры, мобильные сервисы Google, музыкальный плеер, социальные сети
Органайзер будильник, диктофон, заметки, календарь, калькулятор, мировое время, Секундомер, телефонная книга, часы
Інтерфейси і підключення audio 3.5 мм, USB 3.1 (Type-C)
Особливості 3D Touch, Always-on display, Gorilla Glass 5, IP68 certified, Samsung Pay
Встроенные датчики G-Sensor, heart rate, Iris scanner, SpO2, Барометр, гіроскоп, датчик приближения, цифровой компас
Размеры (мм) 148.9 x 68.1 x 8 mm
Вага 155 г
Разрешение экрана 2960x1440
Емкость аккумулятора 3000 мАч
Опис

Придбати Мобільний телефон Samsung SM-G950FD/M64 (Galaxy S8) Red (SM-G950FZRDSEK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Безмежний екран
Завдяки безрамковому вигнутому з двох сторін екрану Samsung Galaxy S8 | S8+ можуть відтворювати широкоформатні відео з ефектом повного занурення, а технологія Super AMOLED передасть живі і насичені кольори.

Безмежна зручність
Яку б з діагоналей 5.8" або 6.2" ви не вибрали – завдяки симетричному дизайну та ергономіці смартфоном буде зручно користуватися навіть однією рукою.

Віртуальна кнопка
Кнопки «Додому», «Назад» і «Недавні програми» тепер віртуальні і перенесені на екран. При натисканні вони відгукуються аналогічно класичним, проте мають більш розширений функціонал.

Ідеальні селфі
Знімайте яскраві і чіткі селфі, де б ви не знаходилися. Фронтальна камера (8 Мп) оснащена світлосильним об'єктивом для ідеальних селфі навіть вночі, а також підтримує інтелектуальне автофокусування з функцією розпізнавання облич.

Зйомка в темряві
Цікаві моменти в житті часто трапляються несподівано. Частіше ми знаходимося у приміщенні з штучним освітленням. З Samsung Galaxy S8 | S8+ вам немає про що хвилюватися. Світлосильний об'єктив (F1.7) і збільшені пікселів матриці (1.4 мкм) захоплюють набагато більше світла, що робить можливим отримання чітких і деталізованих фотографій.

Сканер райдужки ока
Сканер райдужної оболонки очей є однією з найбільш безпечних систем біометричної ідентифікації, серед доступних на смартфонах. На відміну від сканера відбитків пальців райдужну оболонку не можна дублювати, оскільки вона має унікальний малюнок. Ви можете бути впевнені, що ваша особиста інформація буде надійно захищена.

Для любителів селфі
Для розблокування просто піднесіть смартфон до обличчя, як ніби ви знімаєте селфі.

Неймовірно потужний
Samsung Galaxy S8 | S8+ оснащені новітнім 10-нм процесором, що забезпечує плавну роботу смартфона з найменшим енергоспоживанням. Насолоджуйтесь цікавими та графічно бездоганними іграми!

Прискорене завантаження
Завантажуйте і пересилайте великі файли c Samsung Galaxy S8 | S8+. Завдяки підтримці стандартів Wi-Fi 1204-QAM і LTE Cat. 16 вдалося збільшити швидкість завантаження на 20% як по мережі Wi-Fi, так і використовуючи мобільний інтернет.

Новий рівень ігор
Відчуєте ефект повного занурення за рахунок безмежного екрану. Насолоджуйтеся складними графічними іграми завдяки підтримці Vulkan.

Працює навіть під дощем
Samsung Galaxy S8 | S8+ мають стандарт захисту IP68, так що ви можете спокійно використовувати їх під дощем або взяти з собою в басейн.
*Витримує 30-хвилинне занурення в прісну воду на глибину до 1.5 м.

Укомплектований по максимуму
Поділяєте роботу й особисте життя, видаляєте старий контент, так як недостатньо пам'яті? Вибирайте, що вам зручно: слот для 2-ої SIM-карти або карти пам'яті об'ємом до 256 ГБ.

Завжди на зв'язку
Завдяки потужному процесору Samsung Galaxy S8 | S8+ працюють швидко і без збоїв, впевнено обробляючи кожен біт даних. Незважаючи на збільшену ємність акумулятора, смартфон швидко заряджається як дротовим, так і бездротовим способом.

Просте підключення
Симетричний роз'єм кабелю USB type-C зручно використовувати будь стороною.

Samsung KNOX
Спеціальне рішення для безпеки від Samsung забезпечує цілодобовий захист від хакерів і шкідливого програмного забезпечення завдяки регулярним оновленням і перевірці цілісності операційної системи смартфона. Додатки з підтримкою KNOX забезпечуються додатковим захистом: вся важлива інформація надійно ізолюється і зашифровується.

Екосистема сумісних пристроїв
Samsung Galaxy S8 | S8+ — це ваші провідники в екосистему пристроїв і додатків Samsung. Перетворіть екран вашого смартфона на повноцінний комп'ютер, грайте і дивіться захоплюючі відео в окулярах віртуальної реальності або створюйте свої власні фільми за допомогою компактної панорамної камери.

Управляйте будинком в одне торкання
Завдяки програмі Samsung Connect ви можете контролювати всі смарт-пристрої у вашому будинку і керувати їх роботою, де б ви не знаходилися.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані