Комп'ютер Dell Precision 3420 S1 (210-AFLH) - AT051874 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Dell Precision 3420 S1 (210-AFLH) - AT051874 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер Dell Precision 3420 S1 (210-AFLH)

Комп'ютер Dell Precision 3420 S1 (210-AFLH) - AT051874

Код товару: AT051874
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора Intel Xeon, Модель відеокарти HD Graphics P530, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 16 ГБ, Вид Тонкий клієнт, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell, INTEL
Вид Тонкий клиент
Серия процессора Intel Xeon
Модель відеокарти HD Graphics P530
Об'єм SSD 250 ГБ
Операційна система Linux
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Кількість ядер 4
Оптичний привід DVD±RW
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер HDA (High Definition Audio)
Мощность блока питания 240 Вт
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер Dell Precision 3420 S1 (210-AFLH) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Висока продуктивність
Швидкість — це м'яко сказано. Новітні процесори Intel i забезпечують блискавичну і стабільну продуктивність, дозволяючи вам легко справлятися з ресурсоємними завданнями.

Сертифікація від незалежних постачальників ПЗ (ISV). Робочі станції Precision пройшли необхідне тестування і забезпечують безперебійну роботу ресурсоємних додатків, якими ви користуєтеся щодня. Сертифікація від незалежних постачальників системах Dell охоплює найбільш популярні програми сторонніх розробників.

Реалізуйте весь доступний потенціал. Інструмент Precision Optimizer в поєднанні з централізованим управлінням на базі SCCM дозволяє не тільки використовувати стандартні заводські параметри, але і здійснювати тонке налаштування системи, оптимізуючи роботу додатків з сертифікацією незалежних постачальників ПЗ та збільшуючи таким чином ефективність і продуктивність вашої системи.

Продумана конструкція, тепер доступна в двох розмірах
Робоча станція Precision Tower серії 3000 забезпечує високу продуктивність в умовах обмеженого простору.

Корпус Mini-Tower
Мініатюрність системи і можливість модернізувати її по мірі зростання бізнесу робить це рішення ідеальним для компаній з обмеженим робочим простором, яким потрібна максимальна потужність і можливості розширення.

Створена для максимальної надійності і захисту
Максимальний захист. Ви самі вибираєте, який захист вам потрібен. Виробник пропонує вигідні варіанти, в тому числі Dell Data Protection | Security Tools + Dell ControlVault | Encryption Personal Edition або Enterprise Edition.

Масивний об'єм пам'яті. Ви зможете легко зберігати, передавати і запускати великі і складні тривимірні моделі, мультимедіа - і відеофайли завдяки високошвидкісній і надійної пам'яті DDR4 з частотою 2133 МГц. 

Замок і ключ — у ваших руках. Доступні диски з самошифруванням (SED) з сертифікацією FIPS допоможуть зменшити ризики, пов'язані з безпекою і несанкціонованим доступом до даних.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані