Комп'ютер Dell Precision 3620 S1 (210-AFLI) - AT051875 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Dell Precision 3620 S1 (210-AFLI) - AT051875 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер Dell Precision 3620 S1 (210-AFLI)

Комп'ютер Dell Precision 3620 S1 (210-AFLI) - AT051875

Код товару: AT051875
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Xeon, Модель відеокарти HD Graphics P530, Тип ПК Робочі станції, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell, INTEL
Вид Класичний
Серия процессора Intel Xeon
Модель відеокарти HD Graphics P530
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система Linux
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Кількість ядер 4
Оптичний привід DVD±RW
Чіпсет Intel C236
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер HDA (High Definition Audio)
Мощность блока питания 290 Вт
Колір Чорний
Вес, кг 9.1
Опис

Придбати Комп'ютер Dell Precision 3620 S1 (210-AFLI) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Висока продуктивність
Швидкість — це м'яко сказано. Новітні процесори Intel Core i забезпечують блискавичну і стабільну продуктивність, дозволяючи вам легко справлятися з ресурсоємними завданнями.

Сертифікація від незалежних постачальників ПЗ (ISV). Робочі станції Precision пройшли необхідне тестування і забезпечують безперебійну роботу ресурсоємних додатків, якими ви користуєтеся щодня. Сертифікація від незалежних постачальників системах Dell охоплює найбільш популярні програми сторонніх розробників.

Реалізуйте весь доступний потенціал. Інструмент Precision Optimizer в поєднанні з централізованим управлінням на базі SCCM дозволяє не тільки використовувати стандартні заводські параметри, але і здійснювати тонке налаштування системи, оптимізуючи роботу додатків з сертифікацією незалежних постачальників ПЗ та збільшуючи таким чином ефективність і продуктивність вашої системи.

Продумана конструкція, тепер доступна в двох розмірах
Робоча станція Precision Tower серії 3000 забезпечує високу продуктивність в умовах обмеженого простору.

Корпус Mini-Tower
Мініатюрність системи і можливість модернізувати її по мірі зростання бізнесу робить це рішення ідеальним для компаній з обмеженим робочим простором, яким потрібна максимальна потужність і можливості розширення.

Створена для максимальної надійності і захисту
Максимальний захист. Ви самі вибираєте, який захист вам потрібен. Виробник пропонує вигідні варіанти, в тому числі Dell Data Protection | Security Tools + Dell ControlVault | Encryption Personal Edition або Enterprise Edition.

Масивний об'єм пам'яті. Ви зможете легко зберігати, передавати і запускати великі і складні тривимірні моделі, мультимедіа - і відеофайли завдяки високошвидкісній і надійної пам'яті DDR4 з частотою 2133 МГц. 

Замок і ключ — у ваших руках. Доступні диски з самошифруванням (SED) з сертифікацією FIPS допоможуть зменшити ризики, пов'язані з безпекою і несанкціонованим доступом до даних.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані