Велосипед Discovery 26" KELLY 2018 AM 14G Vbr рама-15" St черно-розовый (OPS-DIS-26-149) - AT051936 - купити Велосипеди в Києві й Україні, доступні ціни на Велосипед Discovery 26" KELLY 2018 AM 14G Vbr рама-15" St черно-розовый (OPS-DIS-26-149) - AT051936 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Велосипед Discovery 26" KELLY 2018 AM 14G Vbr рама-15" St черно-розовый (OPS-DIS-26-149)

Велосипед Discovery 26" KELLY 2018 AM 14G Vbr рама-15" St черно-розовый (OPS-DIS-26-149) - AT051936

Код товару: AT051936
Немає в наявності
Короткий опис:
Категорія підлітковий, Діаметр коліс 26", Розміри рами 15", Тип гальм ободові, Призначення гірський, Тип підвіски хардтейл,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Discovery
Диаметр колес 26
Размеры рамы 15
Тип подвески хардтейл
Тип тормозов ободные
Количество скоростей 18
Вилка амортизационная
Тормоза V-brake
Колір чорний, рожевий
Задний переключатель Sypo, индексный
Передний переключатель Sypo, не индексный
Манетки (ручки переключения) Sypo, грипшифты
Втулка передняя сталь, 14G 36H
Втулка задняя сталь, 14G 36H
Обода двойные, алюминий
Покрышки 26 х 2.1
Седло Discovery 265x150mm
Подседельный штырь стальной
Призначення горный
Педали пластиковые
Рама стальной
Спицы стальные
Руль стальной
Система сталь 24-34-42T
Категория подростковый
Вага 16.5
Опис

Придбати Велосипед Discovery 26" KELLY 2018 AM 14G Vbr рама-15" St черно-розовый (OPS-DIS-26-149) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Велосипеди Discovery - новинка на українському ринку, представлена в 2014 році на виставці Євро Байк. Це відкриття для початківців велолюбителів: низька ціна, сучасні комплектуючі, зручна посадка, гарний накат і яскравий дизайн – завоювали безліч шанувальників і високі оцінки професіоналів.

Купити велосипед Discovery - це знайти недорогий, але надійний транспорт для прогулянок за місто по паркових і лісових стежках, а також поїздок по місту на невеликі відстані. При виборі враховуйте свій стиль їзди: спортивний, екстремальний, швидкий, розмірений. В залежності від цього параметра буде відрізнятися конструкція рами і комплектація. Не дивлячись на те, що бренд Discovery Україна представила зовсім недавно, велосипеди даної колекції встигли отримати багато позитивних відгуків. Кожна модель перед надходженням у продаж проходить жорстке тестування і відповідає всім встановленим вимогам до якості і безпеки.



Велосипед Discovery 26' KELLY 2018 AM 14G Vbr рама-15'
Головне завдання велосипеда Kelly від марки Discovery — не дати дівчатам відстати від хлопців на аматорській велопрогулянці. Це дуже простий і надійний байк з ободними гальмами і амортизаційною вилкою, він виконаний на витонченій жіночій рамі з заниженою верхньою трубою. Kelly — найдоступніша модель в лінійці Velotrade 2018. В ній оптимізована вся комплектація, щоб при мінімальній вартості це був все-таки якісний велосипед, на який не страшно давати гарантію (як і на всі моделі Discovery). Фішка Kelly, крім низької ціни, — це приємний дизайн і незвичайні поєднання кольорів. Рідкісний виробник так вкладає в розробку унікального зовнішнього вигляду для базової недорогої моделі. Цей велосипед стане відмінним вибором для тих, хто хоче просто з задоволенням покататися, не відкладаючи гроші на новий байк довгі місяці.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані