Мангал MOUSSON Germes 6 VBR (7952) - AT052286 - купити Мангали, барбекю, гриль в Києві й Україні, доступні ціни на Мангал MOUSSON Germes 6 VBR (7952) - AT052286 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мангал MOUSSON Germes 6 VBR (7952)

Мангал MOUSSON Germes 6 VBR (7952) - AT052286

Код товару: AT052286
В наявності
642 грн
Короткий опис:
Тип мангал трансформер, Тип палива на твердому паливі, Комплектація мангал, сумка, решітка, додаткові ручки,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип топлива на твердом топливе
Комплектація мангал, сумка, решетка, дополнительные ручки
Тип мангал трансформер
Виробник MOUSSON
Опис

Придбати Мангал MOUSSON Germes 6 VBR (7952) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

ТМ MOUSSON дбає про те, щоб Ваш відпочинок завжди був вдалим та без зайвих складнощів. 
Вдало провести час та скуштувати справжніх кулінарних шедеврів, приготованих на відкритому вогнищі Вам допоможе мангал-трансформер MOUSSON Germes 6 VBR на 6 шампурів з решіткою-гриль із нержавіючої харчової сталі. 
Мангал-трансформер MOUSSON Germes 6 VBR – це особлива конструкція, котра увібрала в себе найкращі риси пристрою для приготування страв на вогнищі. 
Мангал виготовлений із гарячекатаної воронованої сталі товщиною 2 мм, що гарантує його довговічність, стійкість до прогорання та впливу зовнішніх чинників. 
Технологія воронування сталі дозволяє не лише надати їй естетичного вигляду, а й вберегти сталь від корозії. 
Мангал із такої сталі стане Вашим вірним супутником на довгі роки.
Мангал-трансформер MOUSSON Germes 6 VBR розроблений та сконструйований таким чином, що Ви в жодному випадку не втратите якусь із його деталей, адже всі вони надійно склепані між собою, а сам мангал складається у форму зручного кейсу. 
Мангал обладнаний центральною ручкою для ще більшої зручності його використання. 
В мангалі MOUSSON Germes 6 VBR передбачені прорізи під решітку-гриль, які дають змогу фіксувати її на двох рівнях, що значно розширить Ваші можливості в виборі продуктів та приготуванні страв. 
На бокових стінках мангалу присутні насічки для трьох шампурів більшої довжини. 
Безумовно, родзинкою мангалу MOUSSON Germes 6 VBR стали функціональні та водночас естетичні деталі – бічні полички із натурального дерева, котрі зроблять використання виробу ще приємнішим та зручнішим. 
У комплекті із зручним мангалом MOUSSON Germes 6 VBR Ви також отримаєте решітку-гриль із нержавіючої харчової сталі марки AISI 304 з діаметром прутка 6 мм. 
Решітка-гриль обладнана дерев’яними ручками, легко складається та поміщається всередину мангала. 
Компанія подбала не лише про Ваш комфортний відпочинок, а й про зручність транспортування мангала MOUSSON Germes 6 VBR, саме тому в комплекті із ним Ви отримаєте практичну сумку, виконану із міцного матеріалу з ПВХ-покриттям зсередини з м’яким наплічником та надійною фурнітурою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані