Мангал MOUSSON VULCAN BOX (7960) - AT052289 - купити Мангали, барбекю, гриль в Києві й Україні, доступні ціни на Мангал MOUSSON VULCAN BOX (7960) - AT052289 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мангал MOUSSON VULCAN BOX (7960)

Мангал MOUSSON VULCAN BOX (7960) - AT052289

Код товару: AT052289
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип мобільно-стаціонарний, Тип палива на твердому паливі, Комплектація мангал, сумка, решітка, додаткові ручки, 10 шампурів,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип топлива на твердом топливе
Комплектація мангал, сумка, решетка, дополнительные ручки, 10 шампуров
Тип мобильно-стационарный
Виробник MOUSSON
Опис

Придбати Мангал MOUSSON VULCAN BOX (7960) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

ТМ MOUSSON  пропонує Вашій увазі мангал мобільно-стаціонарний VULCAN  BOX, що є вершиною інженерно-дизайнерського мистецтва, апогеєм технічної досконалості та стилю виконання, котрий стане справжньою гордістю для його власника та предметом заздрощів для оточуючих. 
З ним Ви не лише з легкістю приготуєте на вогнищі найвишуканіші  кулінарні шедеври, а й підкреслите свій стиль та статус. 
Жаровня цього диво-мангалу виготовлена із гарячекатаної воронованої сталі товщиною 3 мм та 2 мм, що захистить мангал від прогорання та деформації на довгий час. 
Окрім того, технологія воронування сталі не лише надає їй привабливого та солідного вигляду, а й захищає від корозії. 
Стійкий та надійний каркас мангала виготовлений із фарбованої труби діаметром 25 мм з товщиною стінки 1,2 мм. 
У комплекті із мангалом MOUSSON VULCAN  BOX Ви отримаєте 10 шампурів та решітку-гриль. 
Шампури від ТМ MOUSSON виготовляються із високоякісної харчової нержавіючої сталі марки AISI 304, яка має товщину 1,5 мм. 
Окрім того, варто зазначити, що оригінальна V-подібна форма дозволяє їм не прогинатися на відміну від звичайних плоских шампурів, що не обмежить Вас у виборі розміру продуктів для приготування. 
Решітка-гриль із харчової сталі діаметром прутка 6 мм з дерев’яними ручками перетворить приготування їжі на мангалі MOUSSON VULCAN  BOX в суцільне задоволення. 
Команда інженерів розробників ТМ MOUSSON доклала максимум зусиль, щоб створити унікальний продукт, котрий не має аналогів на ринку. 
Так, завдяки досконалій, ретельно продуманій конструкції решітка-гриль має 5 рівнів фіксації, що дозволить готувати на вогнищі абсолютно різноманітні страви, експериментувати та дивувати рідних і близьких. 
Окрім того, завдяки мангалу MOUSSON VULCAN  BOX Вам стануть доступні аристократичні страви на вертелі, адже в ньому передбачені спеціальні отвори для шампура-вертела з можливістю дворівневої фіксації. 
Також Ви з легкістю зможете зняти бокову панель, що забезпечить вільний доступ до вугілля. 
Бокові зручні дерев’яні полички-підставки є не тільки важливими функціональними елементами конструкції мангалу, а й довершують його стильний та солідний зовнішній вигляд. 
Мангал обладнаний колесами із надміцного АБС-пластику, які роблять його надзвичайно мобільним та зручним у використанні. 
Разом з мангалом MOUSSON VULCAN  BOX Ви також отримаєте захисну накидку-чохол з цупкої водонепроникної прорезиненої тканини, котрий надійно захистить мангал від впливів зовнішнього середовища в моменти, коли Ви ним не користуєтесь. 
Приготувавши їжу на розкішному мангалі MOUSSON VULCAN  BOX один раз, Ви більше не зможете відмовити собі у цьому задоволенні. 
Спробуйте – адже Ви цього варті!     

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані