Обігрівач Teploceramic TCM-RA750-692179 - AT052940 - купити Обігрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Обігрівач Teploceramic TCM-RA750-692179 - AT052940 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Обігрівач Teploceramic TCM-RA750-692179

Обігрівач Teploceramic TCM-RA750-692179 - AT052940

Код товару: AT052940
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип керамічний, Потужність 750 Вт, Розмір приміщення (при висоті не більше 3м), м2 15 кв.м, Установка настінний, Колір мармур, Тип живлення електромережа,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Teploceramic
Колір мрамор
Тип керамический
Потужність 750 Вт
Размер помещения (при высоте не более 3м), м2 15 кв.м
Установка настінний
Тип питания электросеть
Тип управления электронное
Додатково регулировка мощности/температуры, цифровой датчик температуры
Габариты (В х Ш х Г), мм 900 х 600 х 16 мм
Вага 23
Опис

Придбати Обігрівач Teploceramic TCM-RA750-692179 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Обігрівач Teploceramic TCM-RA750-692179 виконаний у вигляді керамічної панелі, закритою ззаду і з боків металевим кожухом. Зовнішня сторона обігрівача оформлена під мармур світлих відтінків. Такий пристрій прекрасно впишеться в будь-який дизайн приміщення, будь то квартира, приватний будинок, робочий офіс або адміністративне установа.

Один прилад призначений для обігріву близько 15 кв.м. простору. Так як існує можливість їх об'єднання в єдину теплову мережу, можна контролювати мікроклімат на більшій площі - в навчальних закладах, лікарнях і т.д.

Перерахуємо гідності Teploceramic TCM-RA750:

Довговічність. Виробник визначає термін служби обігрівача в кілька десятків років.

Способи обігріву. Інфрачервоне випромінювання зігріває всі предмети зсередини, а конвекція сприяє рівномірному прогріванню повітря.

Вплив на здоров'я. Метал покритий спеціальною фарбою, яка при нагріванні не виділяє небезпечних речовин. Судячи з відгуків покупців, робота приладу не впливає на самопочуття людей, які страждають від алергічних захворювань.

Регулювання. Завдяки наявності електронного терморегулятора можна виставляти і підтримувати комфортну температуру.

Доступна вартість. Кожен бажаючий може купити джерело тепла за невисокою ціною.

Простота монтажу. Джерело тепла кріпиться на стіну або на ніжки на роликах. Весь процес установки займає не багато часу, і до нього не потрібно залучати фахівців.

Компанія Teploceramic розміщується в Дніпропетровську і вже досить довгий час представляє свою продукцію на українському ринку опалювальних панелей. Теплові панелі - це єдина спеціалізація фірми, і у виробництві цієї техніки компанія Teploceramic досягла справжнього досконалості. У чому перевага панелей Teploceramic?

У виробництві техніки Teploceramic застосовуються особливі керамічні складові, які акумулюють тепло під час роботи панелі і дозволяють нагрівати приміщення навіть після відключення приладу. Це називається «ефект печі» і дозволяє значно скоротити витрати на енергію. Універсальність теплових панелей Teploceramic дозволяє застосовувати їх як для основного, так і для додаткового опалення.

Панелі мають високий рівень електроустойчівості і пожежобезпеки, що дозволяє залишати їх без нагляду і використовувати в будинках з тваринами і маленькими дітьми. Важливою перевагою техніки цього бренду є про, що вона екологічно чиста і не сушить повітря. Тому теплові панелі Теплокерамік є оптимальним рішенням для використання в лікарнях, школах і дитячих садах.

Вся продукція компанії Teploceramic проводиться в Україні, з матеріалів і складових від кращих європейських постачальників. Саме за рахунок цього досягається висока ефективність і надійність теплових панелей Teploceramic.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані