Батарея універсальна Xiaomi Mi Power Bank 2 5000 mAh (2A, 1USB) (PLM10ZM) (VXN4226CN) - AT052951 - купити Акумулятори зовнішні в Києві й Україні, доступні ціни на Батарея універсальна Xiaomi Mi Power Bank 2 5000 mAh (2A, 1USB) (PLM10ZM) (VXN4226CN) - AT052951 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Батарея універсальна Xiaomi Mi Power Bank 2 5000 mAh (2A, 1USB) (PLM10ZM) (VXN4226CN)

Батарея універсальна Xiaomi Mi Power Bank 2 5000 mAh (2A, 1USB) (PLM10ZM) (VXN4226CN) - AT052951

Код товару: AT052951
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Ємність 5000 mAh, Призначення для телефона, для смарт-годинників, для плеєра, для планшета, Інтерфейси підключення (вхід) microUSB, Джерело заряду вбудованої батареї USB, Інтерфейси підключення (вихід) 1 х USB, Колір silver,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Xiaomi
Ємність 5000 mAh
Призначення для телефона, для смарт-часов, для плеера, для планшета
Интерфейсы подключения (вход) micro USB
Источник заряда встроенной батареи USB
Интерфейсы подключения (выход) 1 х USB
Колір Сірий
Вихідний струм 2 A
Особливості индикатор остаточного заряда
Захист багаторівнева система захисту
Матеріал корпусу алюминий
Опис

Придбати Батарея універсальна Xiaomi Mi Power Bank 2 5000 mAh (2A, 1USB) (PLM10ZM) (VXN4226CN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Xiaomi Mi 5000mAh автоматично пристосовує зарядний порт до типу під'єднаного кабелю. Даний акумулятор сумісний з пристроями компанії Mi, Apple, Samsung, HTC, Google і BlackBerry, а також з великою кількістю цифрових відеокамер та ігрових пристроїв. Цілісно вирізана алюмінієва поверхня забезпечує жорсткість конструкції. Акумулятор витримує до 5000 разів вставки і вилучення micro USB кабелю. Компанія Xiaomi не припускає поступки в своїх тестах, тому пристрої, які успішно проходять тести по всім параметрам, заслуговують особливої уваги і довіри користувачів. 

Оптимізована зарядка / розрядка ККД до швидкості конверсії 93%. Чіпи світового класу характеризуються не тільки підвищеною надійністю, а також покращують коефіцієнт конверсії зарядки і стабілізують напругу розрядки за допомогою передових резистивно-ємнісних сенсорів, в значній мірі оптимізує ефективність і довговічність. Вбудовані в батарею Xiaomi Mi 5000mAh захисні РТС мікросхеми для елементів батареї ефективно контролюють рівень температури та струму, попереджаючи наслідки перепадів. 

Здійснюючи контроль струму на виході, пристрій автоматично вимикається для захисту пристрою, коли струм перевищує допустиме значення. Кнопка живлення може використовуватися для перезавантаження Mi Power Bank у разі виникнення проблем з функціонуванням. Для захисту літій-іонних батарей від перезарядки і повної розрядки Xiaomi Mi 5000mAh були застосовані японські технології. Механізм контролю рівня вологості і температури забезпечує безпечне функціонування літій-іонних батарей. OVP схема запобігає пошкодженню пристрою від стрибків напруги.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані