Проектор NEC UM351W incl.wall mount (60003842) - AT053091 - купити Проектори в Києві й Україні, доступні ціни на Проектор NEC UM351W incl.wall mount (60003842) - AT053091 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Проектор NEC UM351W incl.wall mount (60003842)

Проектор NEC UM351W incl.wall mount (60003842) - AT053091

Код товару: AT053091
Немає в наявності
Короткий опис:
Роздільна здатність матриці 1280 x 800, Тип офісний, Технологія 3LCD, Порти і роз'єми 2 x HDMI, 3 x RCA, 2 x VGA (D-Sub), 1 x 3.5 мм (audio in), 1 x USB (type B), 2 x USB (type A), 1 x LAN, 1 x mic, 1 x RS232, 1 x 3.5 мм, Яскравість 3500 (ANSI lm), Підтримка форматів 16:10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник NEC
Роздільна здатність матриці WXGA (1280 x 800)
Минимальное проекционное расстояние 0.10 м
Тип офісний
Технологія 3 LCD
Яркость 3500 (ANSI lm)
Порти і роз'єми 2 x HDMI, 2 x VGA (D-Sub), 1 x 3.5 мм, 3 x RCA, 1 x USB (type B), 2 x USB (type A), 1 x LAN, 1 x mic, 1 x RS232, 1 x 3.5 мм (aud
Поддержка форматов 16:10
Контрастность 4000: 1
Колір White
Типы проекции фронтальная, обратная
Матрица WXGA
Максимальное проекционное расстояние 0.51 м
Минимальная диагональ изображения 1.473 м
Максимальная диагональ изображения 2.794 м
Поддерживаемые разрешения до WUXGA (1920 x 1200)
Горизонтальная 15 - 100 кГц
Вертикальная 50 - 120 Гц
Коэффициент масштабирования 1.4 x
Фокусное расстояние 4.78 мм
Коррекция трапецеидальных искажений H=±10°, V=±10°
Мощность лампы 255 Вт
Строк служби 3800 годин (5000, 6000 економ режим)
Общая мощность звука 20 Вт (1 х 20 Вт)
Поддерживаемый стандарт видео SECAM, PAL, NTSC
Ширина 378 мм
Висота 112 мм
Глибина 428 мм
Вага 5.6
Уровень шума 37 dB (29 dB эконом режим)
Опис

Придбати Проектор NEC UM351W incl.wall mount (60003842) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Проектор NEC UM351W incl.wall mount (60003842)

Прекрасне виконання та сприяння захисту навколишнього середовища. Покращені характеристики Eco значно скорочують експлуатаційні витрати при збереженні високого рівня якості і гнучкості. Менша кількість темних тонів і відблисків забезпечує свободу дій при проведенні презентацій для можливості захоплення аудиторії інформацією, що з'являється на інтерактивній "білій дошці". Модель UM351W ??ідеально підходить для експлуатації в класних кімнатах і малих і середніх конференцзалів.


Переваги
Відсутність тіней і відблисків завдяки ультракороткофокусному об'єктиву - забезпечує нові враження при використанні удосконаленої інтерактивної "білої дошки", а також свободу дій при проведенні презентацій для можливості захоплення аудиторії інформацією. Зниження вартості володіння - завдяки тривалому терміну служби лампи і низькій витраті електроенергії. Інноваційна функція включення режиму Eco - для зниження енергоспоживання.

Перспективні можливості підключення - через безліч аналогових і цифрових терміналів, в тому числі з підтримкою MHL, можливістю підключення до мережі, а також опціональним бездротовим з'єднанням. Безкоштовне ПЗ для білої дошки DisplayNote - з можливістю перетворення класної кімнати в приміщення для спільної роботи завдяки зв'язку між мобільними устройствамі.Настенное кріплення - для швидкого і простого монтажу, сумісного з регульованими по висоті системами.

Проектор - це пристрій, який сьогодні стало універсальним, а види проекторів різні і різноманітні. Коли така апаратура була розвинена слабо, її використання вважалося можливим виключно в комерційних, а також освітніх цілях. На сьогоднішній день проектор є невід'ємною частиною не тільки успішної фірми або підприємства, а й для домашнього кінотеатру. Пристрій незамінне, коли необхідно довести певну інформацію широкому колу осіб або з зручністю подивитися улюблений фільм на великому екрані.

Для правильного вибору проектора треба точно знати, де він буде використаний. Це може бути аудиторія навчального закладу, конференц-зал компанії або звичайна квартира. Залежно від сфери використання змінюється і цінова політика пристрої. Крім виведення зображення на екран, проектори включають в себе інші функції, підібрати які користувач зможе самостійно. Класифікація проекторів ділиться на типи за принципом дії, а також за технологіями візуалізації зображення.

NEC - абревіатура, складена з початкових букв англійських слів: Nippon Electric Corporation. Під таким ім'ям існує найбільший в світі японський виробник комп'ютерів, електронної техніки, обладнання для телекомунікацій. Офіс компанії розміщений в Токіо. Фірма з'явилася в 1899 році в Токіо, у неї був іноземний партнер - Western Electric Company of Illinois. На початку своєї діяльності NEC створювала телефонне обладнання. Пізніше, в двадцяті роки двадцятого століття, все області комунікацій були охоплені цим потужним виробником.

Фірма займається створенням рішень для фіксованих і мобільних мереж, корпоративних систем та широкосмугових систем. Зусилля компанії спрямовані на пошуки сучасних рішень в сфері інтернету, напівпровідників, IT. У компанії працює понад 150 працівників, місце роботи яких знаходиться в десятках країн світу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані