Мобільний телефон Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64 Gold - AT053176 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64 Gold - AT053176 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мобільний телефон Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64 Gold

Мобільний телефон Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64 Gold - AT053176

Код товару: AT053176
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 5.99", Оперативна пам'ять 4 Gb, Ємність акумулятора 4000 mAh, Вбудована пам'ять 64 Gb, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G, Кількість SIM-карт 2 SIM,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Xiaomi
Диагональ экрана 5.99
Оперативная память 4 ГБ
Вбудована пам'ять 64 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Infrared port, Bluetooth, WI-FI
Основная камера 12 Mpx
Операційна система Android 7.0
Колір Gold
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 5 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS, BDS
Частота процесора 2 ГГц
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 128 Gb
Функции камеры распознавание лица, панорама, геотегинг, вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер, FM-радио
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення microUSB, audio 3.5 мм
Особливості Gorilla Glass
Встроенные датчики цифровой компас, датчик приближения, гироскоп, G-sensor
Матеріал корпусу пластик, металл
Размеры (мм) 158.5 x 75.5 x 8.1 mm
Вага 180 г
Разрешение экрана 1080 x 2160
Емкость аккумулятора 4000 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64 Gold Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64 Gold
Бездоганний стиль і максимум можливостей. Відчуйте переваги передових технологій Xiaomi, втілених в новому повноекранному смартфоні Redmi 5 Plus. Продуктивна і енергоефективна апаратна частина, висока ємність акумулятора, фірмові функції MIUI - смартфон готовий до будь-яких випробувань. Завдяки великому 5.99-дюймовому дисплею з мінімальними рамками ви отримуєте збільшений кут огляду і неймовірні враження від яскравих розваг. Металевий корпус, продумана ергономіка, поліпшений захист - Redmi 5 Plus ідеальний в кожній деталі.

Чудовий дисплей. Мобільний телефон Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64 Gold оснащений великим і яскравим 5.99-дюймовим дисплеєм, що підтримує роздільну здатність 2160x1080 точок. Завдяки збільшеному співвідношенню сторін 18: 9 кут огляду значно ширше, а враження від перегляду фільмів і гейминга набагато яскравіше і реалістичніше. Природна передача кольору, високий запас яскравості і контрасту дозволять комфортно працювати з текстом, займатися творчістю, професійно редагувати фото і відео прямо на смартфоні.

Витончений дизайн і надійність. Девайс відрізняється міцністю і довговічністю. Плавне скругление і додаткове потовщення кутів підвищують стійкість до пошкоджень і відколів. Фірмова технологія полірування лицьовій панелі, загартоване скло, подвійна система захисту мікрофона від пилу - ваш смартфон готовий до реального життя. Симетричне розташування елементів, лаконічний дизайн і цікаві забарвлення Redmi 5 Plus дозволять вам підкреслити індивідуальний стиль.

Передова автономність. Ключова особливість новинки - висока автономність, забезпечена акумулятором ємністю 4000 мАг і оптимізованою системою MIUI 9. Завдяки унікальним технологіям розробники Xiaomi досягли вражаючих результатів - до 17 днів без підзарядки. Вам більше не потрібно сковувати себе проводами і постійно носити зарядний пристрій.

Позамежна швидкість роботи «Серцем» пристрою став потужний 8-ядерний процесор Snapdragon 625 з частотою 2.0 ГГц. Завдяки значному обсягу оперативної пам'яті смартфон відрізняється миттєвим відгуком і високою продуктивністю навіть в складних додатках. Графічний чіп Adreno 506 забезпечить підтримку ефектних ігрових новинок і легко впорається в професійній роботі з відео і графікою. Xiaomi Redmi 5 Plus повністю готовий до сучасних викликів.

Чіткі і виразні знімки. Новинку оснастили основний 12 Мп камерою, яка забезпечує високий рівень деталізації і природне перенесення кольорів кожного знімка. Завдяки збільшеному розміру пікселів до 1.25 мкм ваші фото будуть яскравими і насиченими навіть в умовах недостатньої освітленості. Фронтальна 5 Мп камера оснащена софтбоксом, що забезпечує більш м'яке світло спалаху, щоб ваші selfie були природними і виразними. Вбудована технологія ретушування Beauty Filter 3.0 дозволить усунути дрібні дефекти і домогтися ефекту фото з обкладинки журналу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані