Замок велосипедний XLC LO-S02 Sandance & Cassidy III (2502330000) - AT053194 - купити Аксесуари до велосипедів в Києві й Україні, доступні ціни на Замок велосипедний XLC LO-S02 Sandance & Cassidy III (2502330000) - AT053194 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Замок велосипедний XLC LO-S02 Sandance & Cassidy III (2502330000)

Замок велосипедний XLC LO-S02 Sandance & Cassidy III (2502330000) - AT053194

Код товару: AT053194
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип замка під ключ, Довжина замка 120 см, Товщина пластин замка 10 мм, Вага 1674 г, Додатково захист від попадання пилу, захист від попадання вологи, захист від висвердлювання, 1 ключ з підсвічуванням і 4 запасних, Колір чорний, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник XLC
Колір White
Тип замка под ключ
Длина замка 120 см
Толщина пластин замка 10 мм
Додатково защита от попадания пыли, защита от попадания влаги, защита от высверливания, 1 ключ с подсветкой и 4 запасных
Вага 1674 г
Опис

Придбати Замок велосипедний XLC LO-S02 Sandance & Cassidy III (2502330000) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Німецький бренд XLC відомий в Україні своїми гідними, якісними і при цьому недорогими пропозиціями на ринку велосипедних аксесуарів. 
Бренд, незважаючи на свій ще досить юний вік, непогано зарекомендував себе і придбав популярність у бережливого і розумного споживача, завдяки ідеальному співвідношенню ціна/якість та повноцінно європейського родоводу. 
Обладнання та аксесуари XLC штатно встановлюються на багато велосипедыв німецьких брендів. 
Приємний дизайн, безліч технічних інновацій в поєднанні з невибагливістю у використанні і тривалим терміном служби - все це аксесуари і компоненти XLC.

Активний розвиток альтернативних транспортних засобів призвів до появи справді якісних та комфортних моделей велосипедів. 
Іноді вони коштують не менше, ніж посередній мотоцикл, а то і бюджетний автомобіль. 
Саме тому важливо забезпечувати максимальний захист велосипеда в ті моменти, коли Вам треба його залишити в громадському місці. 
В цьому випадку знадобляться спеціальні велосипедні замки, які надійно кріплять засіб пересування до нерухомих конструкцій.
Замок велосипедний XLC LO-S02 Sandance & Cassidy III (2502330000)
Особливості:
- Тип: скоба з тросом.
- Рівень безпеки: захищений від висвердлювання, попадання пилу, вологи.
- Комплектація: трос ?10x1200мм, 1 ключ з підсвічуванням і 4 запасних.
- Розмір: ?14мм 115х230мм.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані