Чохол до моб. телефона Samsung для Galaxy S9 (G960) Clear View Standing Cover Black (EF-ZG960CBEGRU) - AT053346 - купити Чохли для мобільних телефонів в Києві й Україні, доступні ціни на Чохол до моб. телефона Samsung для Galaxy S9 (G960) Clear View Standing Cover Black (EF-ZG960CBEGRU) - AT053346 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Чохол до моб. телефона Samsung для Galaxy S9 (G960) Clear View Standing Cover Black (EF-ZG960CBEGRU)

Чохол до моб. телефона Samsung для Galaxy S9 (G960) Clear View Standing Cover Black (EF-ZG960CBEGRU) - AT053346

Код товару: AT053346
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сумісність з брендом Samsung, Тип чохла для телефону книжка, Матеріал пластик, ТОП Популярних моделей SAMSUNG SM-G960F (Galaxy S9), Захист корпусу повна, Призначення модельний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сумісність з брендом Samsung
Тип чохла для телефону книжка
Матеріал пластик
ТОП Популярных моделей SAMSUNG SM-G960F (Galaxy S9)
Захист корпусу повна
Призначення модельный
Сумісність з моделями SAMSUNG Galaxy S9
Колір Чорний
Виробник Samsung
Опис

Придбати Чохол до моб. телефона Samsung для Galaxy S9 (G960) Clear View Standing Cover Black (EF-ZG960CBEGRU) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Захист і комфортний перегляд медіа в одному флаконі
Оригінальний чохол-книжка не тільки надійно захищає смартфон з усіх боків, а ще й дозволяє насолоджуватися зручним переглядом медіа, де б ви не знаходилися. Якщо ви хочете подивитися відео, просто відкиньте верхнє покриття тому, і чохол буде виступати в ролі підставки.

Зручний контроль дзвінків
Щоб відповідати на дзвінки, вам не обов'язково відкривати чохол-книжку. Цей захисний аксесуар дозволяє легко приймати вхідні дзвінки, контролювати прослуховування медіа. Також, чохол відображає всю необхідну інформацію, таку як дата, час, заряд батареї.

Легкий дизайн і міцний захист
Чохол-книжка дозволяє захищати не тільки задню панель і кути смартфона, а ще й дисплей гаджета. Таким чином, можна не хвилюватися за подряпини і тріщини на екрані у разі удару чи падіння телефону. Настільки висока ступінь захисту поєднується зі стильним і акуратним дизайном чохла. Він довго буде радувати власника своєю первісною красою, адже чохол відрізняється підвищеними експлуатаційними можливостями.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані