Гіроскутер iconBIT SMART SCOOTER S 8" - AT053399 - купити Гіроскутери в Києві й Україні, доступні ціни на Гіроскутер iconBIT SMART SCOOTER S 8" - AT053399 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Гіроскутер iconBIT SMART SCOOTER S 8"

Гіроскутер iconBIT SMART SCOOTER S 8" - AT053399

Код товару: AT053399
Немає в наявності
Короткий опис:
Призначення для дорослого, Максимальна швидкість 15 км/год, Максимальна відстань 20 км, Максимальна рекомендована навантаження 120 кг, Діаметр коліс 8", Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення для взрослого
Максимальная скорость 15 км/час
Максимальное расстояние 20 км
Максимальная рекомендуемая нагрузка 120 кг
Диаметр колес 8
Колір Чорний
Безопасный угол наклона 15 °
Потужність 700 Вт (2 x 350 Вт)
Аккумуляторная батарея Li-ion, 36 В, 4.4 А*ч
Вага 13
Ландшафт асфальт
Тип управления гіроскоп
Додатково пульт
Виробник iconBIT
Опис

Придбати Гіроскутер iconBIT SMART SCOOTER S 8" Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Гироскутер з 8-дюймовими шинами. Інтуїтивне індивідуальне транспортний засіб, засноване на базових принципах роботи гіроскопа. Ця технологія точно розпізнає положення центру ваги тіла людини і чітко реагує на ці зміни. Застосовано новітнє ПЗ для забезпечення безпеки руху.

Гироскутер має два колеса з вбудованими безщітковими двигунами, що живляться від батареї. Для балансування використовуються цифрові модулі гіроскопа і датчики прискорення. Гироскутер може рухатися вперед, назад, повертати у будь-якому напрямку або обертатися на місці. Компактність і нульовий радіус повороту дозволяють використовувати його і в закритому приміщенні і на відкритому повітрі.

Підготовка до використання
Для підготовки Smart Scooter S до використання досить просто встановити рукоятку управління.

Принцип роботи Smart Scooter S
Smart Scooter S працює подібно людському тілу. У пристрої використовується технологія, що дозволяє скутеру утримувати рівновагу і переміщатися вперед або назад. Коли ви перебуваєте на платформі скутера, то при нахилах вперед або назад пристрій обертає колеса в напрямку вашого нахилу.

Коли ви повертаєте рульової стовп вліво, скутер повертає наліво. Коли ви повертаєте рульової стовп вправо, скутер повертає праворуч.

Пульт ДУ:
A: Заблокувати. Коли Smart Scooter S увімкнено, натисніть на цю кнопку, щоб її заблокувати.
B: Розблокувати. Після натискання кнопки включення Smart Scooter S заблокований. Натисніть на цю кнопку, щоб розблокувати Smart Scooter S.
C: Звуковий сигнал.
D: Режим самобалансировки вкл/викл. У цьому режимі ви можете котити вперед/назад/повертати Smart Scooter S за ручку керма. Використовуйте цей режим в тих місцях, де їзда на Smart Scooter S небажана або небезпечна.

Батарея
Вбудований модуль захисту від перегріву, перезаряду, перерозряду і короткого замикання батареї.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані