Електронна книга PocketBook 625 Basic Touch 2, WiFi, Biege (PB625-F-CIS) - AT053444 - купити Електронні книги в Києві й Україні, доступні ціни на Електронна книга PocketBook 625 Basic Touch 2, WiFi, Biege (PB625-F-CIS) - AT053444 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Електронна книга PocketBook 625 Basic Touch 2, WiFi, Biege (PB625-F-CIS)
Електронна книга PocketBook 625 Basic Touch 2, WiFi, Biege (PB625-F-CIS)
Електронна книга PocketBook 625 Basic Touch 2, WiFi, Biege (PB625-F-CIS)

Електронна книга PocketBook 625 Basic Touch 2, WiFi, Biege (PB625-F-CIS) - AT053444

Код товару: AT053444
Немає в наявності
Короткий опис:

Клас електронної книги Компактні, З доступом в Інтернет, Сенсорний екран, Папероподібний екран, Формати, які підтримуються RTF, CHM, DJVU, DOC, DOCX, EPUB(DRM), EPUB, FB2, HTM, HTML, JPEG, PDF (DRM), PDF, TXT, ACSM, BMP, PNG, PRC, MOBI, TIFF, FB2.ZIP, Тип екрану E Ink Carta, Розмір екрану 6", 800x600, 16 градацій сірого, Безпроводні підключення Wi-Fi, Об'ем вбудованої пам'яті 8 Gb,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PocketBook
Клас електронної книги папероподібний екран, Сенсорний екран, Компактные, С доступом в Интернет
Підтримувані формати EPUB(DRM), FB2.ZIP, ACSM, PDF (DRM), BMP, CHM, DJVU, DOC, DOCX, EPUB, FB2, HTML, HTM, JPEG, MOBI, PDF, PNG, PRC, RTF, TIFF, TXT
Розмір екрану 6, 16 градацій сірого
Тип экрана E Ink Carta
Беспроводные подключения Wi-Fi
Об'єм оперативної пам'яті 256 МБ
Объем встроенной памяти 8 ГБ
Слот розширення пам'яті MicroSD (до 32Gb)
Мультимедия Просмотр фотографий, Wi-Fi, Словарь, Браузер
Коммуникации micro USB
Колір бежевий
Аккумулятор Li-Pol, 1300 mAh
Розмір 174,4 × 114,6 × 8,3 мм
Вага 180 г
Особливості сенсорный дисплей
Опис

Придбати Електронна книга PocketBook 625 Basic Touch 2, WiFi, Biege (PB625-F-CIS) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Комфорт читання з екраном E Ink Carta
Простий і зручний у використанні PocketBook 625 Basic Touch 2 отримав сенсорний екран Carta E Ink з роздільною здатністю 800х600 пікселів. По оптичним властивостям такий екран ще ближче до звичайної папері, завдяки більш світлому фону і контрастному чорного кольору.

Читайте без обмежень
Рідер дає максимальну свободу при виборі контенту, підтримуючи без конвертації 18 книжкових і 4 графічних формат – JPEG, BMP, PNG, TIFF. Потужний процесор з тактовою частотою 1 ГГц забезпечує плавне перегортання сторінок і швидкий відгук будь-якої програми. PocketBook 625 Basic Touch 2 також володіє вбудованими словниками, які будуть незамінні при читанні іноземної літератури.

Бібліотека за хвилину
В арсеналі рідера – 8 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю розширення до 32 ГБ, для зберігання великої мобільного бібліотеки. Вбудований бездротовий модуль Wi-Fi і сервіси Dropbox, Книги по e-mail і PocketBook Sync дозволять миттєво передавати будь-який контент на пристрій без необхідності підключення до ПК.

Елегантний комфорт
Рідер виконаний в класичному дизайні PocketBook і представлений в чорному кольорі. На лицьовій панелі розташовані механічні кнопки гортання, які можуть бути використані разом з сенсорним екраном для управління пристроєм. Вага рідера всього 180 грам, що робить його достатньо мобільним і зручним для використання в будь-яких умовах – вдома, в офісі, на ходу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані