Комп'ютер Lenovo IdeaCentre AIO 310-20 (F0CL007AUA) - AT053475 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Lenovo IdeaCentre AIO 310-20 (F0CL007AUA) - AT053475 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комп'ютер Lenovo IdeaCentre AIO 310-20 (F0CL007AUA)

Комп'ютер Lenovo IdeaCentre AIO 310-20 (F0CL007AUA) - AT053475

Код товару: AT053475
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Pentium, Модель відеокарти HD Graphics 500, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL, Lenovo
Вид моноблок
Серия процессора Intel Pentium
Модель відеокарти HD Graphics 500
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Кількість ядер 4
Оптичний привід DVD±RW
Беспроводная связь Wi-Fi
Тип пам'яті DDR 3
Мощность блока питания 45 Вт
Колір White
Диагональ экрана 19.5
Тип экрана обычный
Максимальна роздільна здатність 1440 x 900
Вес, кг 3.1
Опис

Придбати Комп'ютер Lenovo IdeaCentre AIO 310-20 (F0CL007AUA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Проста установка без зайвих проводів
Цей моноблок готовий до роботи відразу після купівлі. Потрібно лише підключити його до розетки. У ньому є все що потрібно для роботи, фільмів, ігор і відеочатів — 19,5-дюймовий HD-дисплей і вбудована камера 720p HD з мікрофоном. Вставте провід живлення в розетку — і готово!

Відмінний звук, відмінні можливості для розваг
IdeaCentre AIO 310 оснащений приголомшливим 19,5-дюймовим HD-дисплеєм і стереофонічними динаміками 2 Вт. Одне натискання кнопки — і у вашому розпорядженні широкий набір мультимедійних можливостей. У IdeaCentre AIO 310 вже є все, що потрібно, щоб насолодитися улюбленими фільмами або піснями.

Клавіатуру і мишу можна підключити опціонально
На додаток до моноблоку IdeaCentre AIO 310 можна придбати комплект клавіатури і миші. Клавіатура відрізняється компактними розмірами (вона набагато менше звичайних клавіатур), але дуже зручна у використанні. Завдяки стандартному розміру клавіш і 3-міліметровим або вставкам між ними ви будете робити менше помилок.

Прослужить довго
У максимальній комплектації IdeaCentre AIO 310 оснащений процесорами Intel® Pentium 4-го покоління, оперативною пам'яттю об'ємом 4 ГБ і вбудованою відеокартою. Він відмінно підійде для веб-серфінгу, роботи з поштою, інтернет-покупок і будь-яких інших повсякденних завдань, а також прослужить вам довго.

Простота використання Windows 10
Windows 10 — найкраще поєднання знайомої системи Windows і безлічі корисних додатків, які вам точно сподобаються: від швидкого запуску системи, розширеного меню «Пуск» і нового браузера до персонального електронного помічника Кортана. Завдяки ОС Windows 10 працювати з пристроєм дуже зручно.

Забудьте про зовнішні накопичувачі
Улюблені фільми, фотографії з минулих вихідних і інші файли — все потрібно десь зберігати. IdeaCentre AIO 310 оснащений накопичувачем до 1 ТБ, на який поміститься до 1000 фільмів, 30 000 пісень або 40 000 фотографій. Все що потрібно завжди буде під рукою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані