Мангал MOUSSON PROMETEO Q 10 V (7959) - AT053545 - купити Мангали, барбекю, гриль в Києві й Україні, доступні ціни на Мангал MOUSSON PROMETEO Q 10 V (7959) - AT053545 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мангал MOUSSON PROMETEO Q 10 V (7959)

Мангал MOUSSON PROMETEO Q 10 V (7959) - AT053545

Код товару: AT053545
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип мангал трансформер, Тип палива на твердому паливі, Комплектація мангал,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип топлива на твердом топливе
Комплектація мангал
Тип мангал трансформер
Виробник MOUSSON
Опис

Придбати Мангал MOUSSON PROMETEO Q 10 V (7959) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

ТМ MOUSSON, виробник мангалів №1 в Україні, проектує та розробляє свою продукцію для того, щоб Ви могли із задоволенням та комфортом провести час із своїми рідними та близькими, адже що може бути краще за відпочинок на природі та ароматні страви на вогнищі без зайвих клопотів? 
Мангал-трансформер на 10 шампурів MOUSSON PROMETEO Q 10 V стане Вашим незамінним помічником та супутником на довгі роки. 
Мангал MOUSSON PROMETEO Q 10 V виготовлений із гарячекатаної сталі найвищої якості товщиною 3 мм, котра робить його надзвичайно стійким до прогорання та деформацій. 
Окрім того, сталь оброблена за допомогою технології «воронування», яка дозволяє не лише надати сталі естетичного вигляду, а й вберегти її від корозії. 
Усі деталі мангала склепані між собою, а сам мангал складається у форму зручного кейса, що не дозволить Вам у жодному випадку загубити важливу деталь та займає мало місця. 
Мангал обладнаний центральною ручкою, а також двома додатковими бічними ручками, що не нагріваються. 
На бокових стінках мангалу також присутні насічки для трьох шампурів більшої довжини. 
В мангалі MOUSSON PROMETEO Q 10 V передбачені прорізи під решітку-гриль, які дають змогу фіксувати її на двох рівнях, що значно розширить Ваші можливості в виборі продуктів та приготуванні страв. 
Окрім того, Ви зможете використовувати мангал не лише за прямим призначенням – для Вас він з легкістю перетвориться на зручний столик, що неодмінно зробить відпочинок іще приємнішим та комфортнішим. 
Команда ТМ MOUSSON знається на усіх тонкощах вдалого відпочинку, тож Вам залишається лише насолоджуватися, а про Вашу зручність та комфорт подбає мангал-трансформер MOUSSON PROMETEO Q 10 V.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані