Чохол до моб. телефона Samsung для Galaxy S9 (G960) LED View Cover Black (EF-NG960PBEGRU) - AT053861 - купити Чохли для мобільних телефонів в Києві й Україні, доступні ціни на Чохол до моб. телефона Samsung для Galaxy S9 (G960) LED View Cover Black (EF-NG960PBEGRU) - AT053861 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Чохол до моб. телефона Samsung для Galaxy S9 (G960) LED View Cover Black (EF-NG960PBEGRU)

Чохол до моб. телефона Samsung для Galaxy S9 (G960) LED View Cover Black (EF-NG960PBEGRU) - AT053861

Код товару: AT053861
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сумісність з брендом Samsung, Тип чохла для телефону книжка, Матеріал термополиуретан, пластик, ТОП Популярних моделей SAMSUNG SM-G960F (Galaxy S9), Захист корпусу повна, Призначення модельний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сумісність з брендом Samsung
Тип чохла для телефону книжка
Матеріал пластик, термополиуретан
ТОП Популярных моделей SAMSUNG SM-G960F (Galaxy S9)
Захист корпусу повна
Призначення модельный
Функциональность управление не открывая крышки
Отделения и карманы внутренний кармашек для кредитных карт
Сумісність з моделями SAMSUNG Galaxy S9
Колір Чорний
Виробник Samsung
Опис

Придбати Чохол до моб. телефона Samsung для Galaxy S9 (G960) LED View Cover Black (EF-NG960PBEGRU) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Повідомлення про дзвінки та повідомлення
Завдяки інформаційному світлодіодному дисплеї можна швидше реагувати на дзвінки та повідомлення. Інтерактивний чохол дозволяє одним дотиком приймати вхідні дзвінки й повідомлення, а також завжди залишатися в курсі часу, заряду батареї і важливих повідомлень. Це робить чохол досить багатофункціональним, гармонійно поєднуючи в ньому функцію попередження і захисту.

Все найважливіше завжди під рукою
Верхня панель чохла-книжки з кишенею для карт дозволяє зберігати кредитну або бонусну картку під рукою весь час. Так ви ніколи не забудете свою знижку в улюблений магазин.

Вдосконалена захист
Захистіть свій новий Samsung Galaxy з усіх боків за допомогою унікального чохла типу LED Cover, і відчуєте надійне зчеплення з матеріалом і приємні тактильні відчуття

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані