Рюкзак міський Granite Gear Splitrock 34 Basalt Blue/Bleumine/Stratos - AT053904 - купити Рюкзаки, чохли і накидки для рюкзаків в Києві й Україні, доступні ціни на Рюкзак міський Granite Gear Splitrock 34 Basalt Blue/Bleumine/Stratos - AT053904 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Рюкзак міський Granite Gear Splitrock 34 Basalt Blue/Bleumine/Stratos

Рюкзак міський Granite Gear Splitrock 34 Basalt Blue/Bleumine/Stratos - AT053904

Код товару: AT053904
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Рюкзак міський Granite Gear Splitrock 34 Basalt Blue

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сфера применения городские, для ноутбука
Об`єм 34.5 л
Спинка анатомическая с мягкой пенополиуретановой подкладкой
Особливості водоотталкивающий материал
Вид рюкзак
Матеріал Polyester 600D DWR Treatment
Диагональ ноутбука до 17
Висота 48 см
Ширина 30 см
Глибина 23 см
Колір Basalt Blue/Bleumine/Stratos
Виробник Granite Gear
Опис

Технічні характеристики:

  • Обсяг, л: 34.5
  • Вага, кг: 1.14
  • Розміри, см: 48х30х23
  • Максимальна діагональ розміщується ноутбука, дюйм: 17
  • Матеріал: Polyester 600D DWR Treatment / Polyester 600D Taurpalite PU - стійкий до зносу і стирання, міцний матеріал з водовідштовхувальним просоченням / стійкий до зносу і стирання, міцний матеріал із зовнішнім поліуретановим водонепроникним покриттям
  • Колір: Basalt Blue / Bleumine / Stratos (темно-синій / блакитний)
  • Призначення: для ноутбука, для прогулянок і повсякденного використання в межах міста, для походів вихідного дня

Система підвісу і спинки:

  • Каркас: напівтвердий, незнімний, складається з трипроменевою полімерної пластини, що забезпечує вертикальну стабільність і підтримку в області попереку.
  • Спина: анатомічна з м'якою пенополиуретановой підкладкою, обшита дихаючої тканиною
  • Плечові лямки: регульовані по висоті, анатомічної форми, з м'якою перфорованої EVA-піни, обшиті дихаючими матеріалами. Мають петлю для фіксації футляра від окулярів і ін.
  • Пояс на стегнах: незнімний, регульований по натягу, ховається всередину рюкзака.
  • Нагрудна стяжка: регульована по висоті з еластичною вставкою.

Особливості конструкції:

  • Barrier Water-Repellency
    - дана технологія забезпечує повну водозащиту рюкзака на 360 °. Верх рюкзака пошитий з тканини, що має водовідштовхувальну DWR просочення. Дно рюкзака пошито з міцної тканини з зовнішньої поліуретановим просоченням, яка виключає проникнення води всередину. Основне відділення і кишені рюкзака закриваються водозахищеного блискавками. Основа плечових шлеек складається з закритоячеістой EVA-піни, яка не вбирає вологу.
  • Gear-Tec Technology Protection
    - спеціальна конструкція, що забезпечує високу надійність збереження переносяться девайсів (ноутбук, планшет). Окреме відділення для ноутбука або планшета має двосторонню м'яку пенополиуретановую підкладку і здатний вмістити пристрій з діагоналлю до 17 дюймів. У зв'язку з відмінностями габаритних розмірів персональних пристроїв різних виробників, рекомендується уточнювати чи можна розмістити конкретний девайс в рюкзаку.
  • Trail Tested Load Carrying Technology
    - конструкція підвісу і спинки рюкзака забезпечує вертикальну стійкість, поперекову підтримку, необхідну вентиляцію спинки і плечових шлеек, зберігаючи при цьому плоский формат міського рюкзака. Ергономічні шлейки з EVA-піни мають невелику товщину, але при цьому дозволяють комфортно переносити завантажений до 15 кг рюкзак, що не передавлівая плечі. Поясний ремінь допомагає перенести навантаження з плечей на стегна при повному завантаженні рюкзака, а також разом з нагрудної стяжкою надійно фіксує рюкзак на спині при активному пересуванні або бігу.
  • MaxLoad Multi-Compartment Design
    - конструкцією рюкзака передбачена велика кількість відкритих і закритих кишень і відділень, а також органайзер. Всі вони призначені для розміщення необхідних речей, які завжди повинні знаходитися під рукою при щоденному використанні рюкзака в місті.
  • Barrier Zipper Tricot-Lined Pocket
    - верхню кишеню з водозахищеного блискавкою має м'яку флисовую підкладку. Тут може бути розміщений смартфон з діагоналлю до 6 дюймів, сонцезахисні окуляри або інші речі, що вимагають дбайливого транспортування і надійного захисту від намокання.
  • Stretch Mesh Pockets
    - бічні кишені для ємностей з напоями пошиті з еластичної м'якої сітки, яка не розтягується і не обвисає згодом.
  • Adjustable compression straps
    - дві пари регульованих бічних компресійних стяжок можуть використовуватися для надійного кріплення з боків рюкзака додаткового спорядження, такого як верхній одяг, пляжний, туристичний килимок, або навіть невелика намет. Також компресійні стяжки можуть використовуватися за призначенням для утяжки і зменшення зовнішнього обсягу запакованого рюкзака.
  • Duraflex and Nifco Hardware
    - у всіх моделях міських рюкзаків Granite Gear серії Campus застосовані фастекси, карабіни і пряжки від світових лідерів у виробництві пластикової фурнітури - компаній Duraflex (USA) і Nifco (Japan).

Комплектація:

рюкзак

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані