Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 5511 Grace M5 DUO Rose Gold (PSP5511DUOROSEGOLD) - AT054269 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 5511 Grace M5 DUO Rose Gold (PSP5511DUOROSEGOLD) - AT054269 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем ознакомиться с ссд диск, либо рубанок электрический, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на триммер бумаги, предлагаем вам сделать выбор пластик abs и заказать с доставкой в Ровно.
  • Предлагаем вам товар флешка юсб, купить с доставкой в Днепропетровск, рекомендуем вам оперативная память, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно заказать утюг, обратите внимание на бесперебойник, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить струйный принтер в нашем магазине, а также принтер чека с доставкой по Белой Церкви.
Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 5511 Grace M5 DUO Rose Gold (PSP5511DUOROSEGOLD)

Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 5511 Grace M5 DUO Rose Gold (PSP5511DUOROSEGOLD) - AT054269

Код товару: AT054269
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 5.0", Оперативна пам'ять 1 Gb, Ємність акумулятора 2400 mAh, Вбудована пам'ять 16 Gb, Роздільна здатність екрану HD (1280х720), Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PRESTIGIO
Диагональ экрана 5.0
Оперативная память 1 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi
Основная камера 13 Mpx
Операційна система Android 7.0
Колір Rose Gold
Кількість ядер 4
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 2 Mpx
Навигация GPS
Частота процесора 1.1 ГГц
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор MediaTek MT6737
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 32 Gb
Функции камеры вспышка, автофокус
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер, FM-радио
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення microUSB, audio 3.5 мм
Встроенные датчики G-Sensor
Вага 152 г
Разрешение экрана HD (1280х720)
Емкость аккумулятора 2400 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 5511 Grace M5 DUO Rose Gold (PSP5511DUOROSEGOLD) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 5511 Grace M5 DUO Rose Gold (PSP5511DUOROSEGOLD)
Закохаєтесь в дизайн. Тонкий і легкий корпус, оснащений зігнутим 2.5D склом, виглядає дуже стильно. Виберіть між трендовими кольорами (рожеве золото, сріблястий і чорний) той, який вам підходить найкраще.

4G Інтернет
Однією з відмінних рис смартфона є підтримка 4G LTE-з'єднання. Ви будете насолоджуватися швидкісним Інтернетом для перегляду HD-фільмів онлайн, завантаження величезних файлів за лічені секунди і такого швидкого серфінгу в мережі, як ніколи раніше.

Яскравий і чіткий дисплей
5.0 дюймів - найпопулярніший розмір діагоналі: завдяки широкому екрану ви отримуєте додаткові можливості при взаємодії з цифровим контентом. Технологія IPS і HD дозвіл роблять зображення яскравим і чітким, як в реальному житті.

Android
Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 5511 Grace M5 DUO Rose Gold (PSP5511DUOROSEGOLD) працює на Android 7.0 Nougat. Завдяки цій операційній системі ви отримаєте всі можливості сучасного смартфона і доступ до мільйонів корисних додатків, в тому числі кращим з Google - Gmail, Maps, Photo і т. Д. Крім того, режим економії заряду акумулятора Doze дозволяє смартфону працювати довше.


Контент, яким варто ділитися
З цим смартфоном стає простіше створювати якісні фотографії і знімати відео. Основна 13.0-мегапіксельна камера зі світлодіодним спалахом робить чіткі і яскраві знімки навіть при зйомці в умовах поганої освітленості. А автоматичне фокусування робить процес фотографування зручним. Крім того, фронтальна камера на 2.0 Мп може використовуватися для Селфі і відеодзвінків.

Обсяг сховища
Grace M5 LTE доступний з внутрішньою пам'яттю 16 ГБ, чого достатньо для всіх необхідних додатків і великої кількості фотографій і відеофайлів. Якщо вам потрібно більше місця - сховище можна збільшити за допомогою карт microSD до 32 ГБ або хмарних сервісів.

Висока продуктивність
Смартфон може легко справлятися з повсякденними завданнями. Чотирьохядерний процесор і 1 ГБ оперативної пам'яті забезпечують високу продуктивність. Вам сподобається режим багатозадачності і можливість перемикання між різними додатками без втрати продуктивності.

Дві SIM-карти
Економні люди оцінять підтримку двох SIM-карт. Одна SIM-карта може використовуватися для швидкого 4G-інтернету, а інша - для недорогих дзвінків, що дозволить завжди залишатися на зв'язку з друзями або родиною і економити гроші.


Prestigio - це європейський бренд портативної електроніки. Його портфоліо включає навігатори, автомобільні відеореєстратори, планшетні комп'ютери, смартфони, електронні рідери, периферію для персонального комп'ютера, накопичувачі, аксесуари. І яка б лінійка ні привернула увагу споживача, запевняємо, що він не буде розчарований у своєму виборі.

В даний час продукція під брендом Prestigio, який був зареєстрований в 2002 році, користується великим попитом. Продукція представлена ??вже в 70 країнах світу. Особливо вона популярна в таких частинах планети, як Центральна і Східна Європа, Близький Схід, Північна Африка і Південна Америка. А з деяких пір - і в країнах СНД. Штаб-квартира знаходиться в Лімасолі, в другому за величиною місті на Кіпрі. Зрозуміло, що невеликої острівної держави для масштабної роботи недостатньо. Ось чому центри розробок розташовані не тільки на Кіпрі, але і на Тайвані, в КНР, в Чехії і в Росії.

Цей виробник пропонує незвичайне поєднання елегантності та витонченості, високої якості, сучасних технологій і дизайну. Так відгукуються про компанію Prestigio. Вона прагне досягти найвищого рівня якості і забезпечує користувачам високий рівень життя. Вона надає людям предмети розкоші у вигляді продуктів IT-індустрії та побутової електроніки, які доступні за ціною.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані