Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 3471 Wize Q3 DUO Gold (PSP3471DUOGOLD) - AT054292 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 3471 Wize Q3 DUO Gold (PSP3471DUOGOLD) - AT054292 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 3471 Wize Q3 DUO Gold (PSP3471DUOGOLD)

Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 3471 Wize Q3 DUO Gold (PSP3471DUOGOLD) - AT054292

Код товару: AT054292
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 4.95", Оперативна пам'ять 1 Gb, Ємність акумулятора 2000 mAh, Вбудована пам'ять 8 Gb, Роздільна здатність екрану 960х480, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 3G, 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PRESTIGIO
Диагональ экрана 4.95
Оперативная память 1 ГБ
Вбудована пам'ять 8 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 3G, 2G
Беспроводные подключения Wi-Fi
Основная камера 8 Mpx
Операційна система Android 7.0
Колір Gold
Кількість ядер 4
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 2 Mpx
Навигация A-GPS, GPS
Частота процесора 1.2 ГГц
Формат SIM-карты Micro
Процесор SpreadTrum SC7731
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 64 Gb
Функции камеры вспышка, автофокус
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер, FM-радио
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення microUSB, audio 3.5 мм
Встроенные датчики датчик приближения, датчик освещения, G-sensor
Вага 150 грамм
Разрешение экрана 960х480
Емкость аккумулятора 2000 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 3471 Wize Q3 DUO Gold (PSP3471DUOGOLD) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 3471 Wize Q3 DUO Gold (PSP3471DUOGOLD) - це стильний, компактний і доступний повноекранний смартфон з більш ніж достатнім обладнанням, яке можна використовувати для виконання щоденних завдань. Високопродуктивний чотирьохядерний процесор і 1 ГБ оперативної пам'яті забезпечують функціональність повсякденних завдань, а 8-мегапіксельна камера з автофокусом і спалахом дозволяє робити якісні знімки в будь-яких умовах освітлення. Найбільш вдалий обладнання для повсякденної роботи. Два слота для SIM-карт - відмінна можливість відокремити робочі та персональні виклики, встановити локальну SIM-карту, коли ви перебуваєте за кордоном, і використовувати з'єднання без обмежень. Гладкий корпус із зігнутим склом 2.5D і повнорозмірним екраном виглядає ефектно.


PRESTIGIO - цей виробник пропонує незвичайне поєднання елегантності та витонченості, високої якості, сучасних технологій і дизайну. Так відгукуються про компанію Prestigio. Вона прагне досягти найвищого рівня якості і забезпечує користувачам високий рівень життя. Вона надає людям предмети розкоші у вигляді продуктів IT-індустрії та побутової електроніки, які доступні за ціною. Prestigio - це європейський бренд портативної електроніки. Його портфоліо включає навігатори, автомобільні відеореєстратори, планшетні комп'ютери, смартфони, електронні рідери, периферію для персонального комп'ютера, накопичувачі, аксесуари. І яка б лінійка ні привернула увагу споживача, запевняємо, що він не буде розчарований у своєму виборі.

В даний час продукція під брендом Prestigio, який був зареєстрований в 2002 році, користується великим попитом. Продукція представлена ??вже в 70 країнах світу. Особливо вона популярна в таких частинах планети, як Центральна і Східна Європа, Близький Схід, Північна Африка і Південна Америка. А з деяких пір - і в країнах СНД. Штаб-квартира знаходиться в Лімасолі, в другому за величиною місті на Кіпрі. Зрозуміло, що невеликої острівної держави для масштабної роботи недостатньо. Ось чому центри розробок розташовані не тільки на Кіпрі, але і на Тайвані, в КНР, в Чехії і в Росії.

У створенні своїх всіляких пристроїв Prestigio плідно співпрацює c європейськими дизайн-бюро. Генеральний дистриб'ютор продукції Prestigio - ASBISc Enterprises Plc. Компанія Prestigio отримала два міжнародні сертифікати - ISO 9001 та ISO 14001. Це свідчення того, що її продукція відповідає стандартам якості, безпеки і надійності. Це також доказ постійного прагнення знизити шкідливий вплив виробництва на навколишнє середовище.

Prestigio в перекладі з італійської означає «престиж», і це «говорить» назва. Бренд належить компанії ASBIS Enterprises plc. Це великий міжнародний дистриб'ютор ІТ-компонентів і інших продуктів електроніки. Акціями ASBIS Enterprises PLC торгують, наприклад, на Варшавській Фондовій Біржі. Річний оборот компанії становить 1 мільярд 482 мільйони доларів. Спочатку під цією торговою маркою виходили в основному комп'ютери, ноутбуки і комп'ютерна периферія. Однак з 2010 року компанія переорієнтувалася на мобільні портативні гаджети.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані