Друкувальна головка для термопринтера Zebra LP2844 Eltron, 203dpi (105910-048) - AT054295 - купити Запасні частини для оргтехніки в Києві й Україні, доступні ціни на Друкувальна головка для термопринтера Zebra LP2844 Eltron, 203dpi (105910-048) - AT054295 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Друкувальна головка для термопринтера Zebra LP2844 Eltron, 203dpi (105910-048)

Друкувальна головка для термопринтера Zebra LP2844 Eltron, 203dpi (105910-048) - AT054295

Код товару: AT054295
Немає в наявності
Короткий опис:

ечатуюча головка для термопринтера Zebra LP2844 Eltron, 203dpi (105910-048) Zebra LP2844

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Совместимость с устройствами бренда Zebra
Тип Печатающая головка
Совместимость с моделями принтеров/копиров Zebra LP2844
Виробник Zebra
Опис

Друкувальна головка для термопринтера Zebra LP2844 Eltron, 203dpi (105910-048)

Друкувальна термоголовка - основний елемент у системі термодруку, оскільки з її допомогою відбувається перенесення інформації на поверхню, що маркується (часто це гнучка упаковка).

Друкувальна термоголовка складається з певної кількості терморезисторів, які нагріваючись, передають тепло барвниковій стрічці — риббону, або безпосередньо термочутливій етикетці. Призначення: друк текстової (артикул, інгредієнти, умови зберігання тощо) та графічної інформації (штрих-код, логотип) на самоклеючій термоетикетці та чековій стрічці. Термоголовка на поверхні друку містить ряд нагрівальних елементів, які нагрівають термоетикетку, створюючи на ній зображення.

Zebra -визнаний світовий лідер з виробництва принтерів чеків та етикеток, а також сканерів штрих-кодів та терміналів збору даних. Все обладнання цього бренду виготовлене з високоякісних міцних матеріалів та захищене від негативного впливу пилу та вологи, що забезпечує йому довговічність. Принтери Zebra відрізняються високою якістю термо- та термотрансферного друку, максимальною чіткістю відтворення текстової та графічної інформації, великим обсягом внутрішньої пам'яті.

Пристрої для зчитування штрих-кодів Zebra мають високу швидкість сканування, безліч варіантів комплектації від мінімальної до оснащеної додатковими функціями. Завдяки наявності власного штату інженерів, компанія Zebra постійно працює над розробкою нових технологій, і зараз вонизареєстрували вже понад 4200 патентів, що говорить про унікальність функціоналу обладнання цього бренду.


Роздільна здатність друку 203 dpi Сумісність із брендом Zebra Сумісність із принтером Zebra LP2844

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані