Цифровий фотоапарат SONY Cyber-shot DSC-RX100 Mark 5 (DSCRX100M5.RU3) - AT054492 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат SONY Cyber-shot DSC-RX100 Mark 5 (DSCRX100M5.RU3) - AT054492 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Быстро и удобно купить мышку комп, обратите внимание на монитор, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар ссд диск, купить с доставкой в Белую Церковь, рекомендуем вам фрезер, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на счетчик банкнот детекцией, предлагаем вам сделать выбор считыватель карт и заказать с доставкой в Ровно.
  • Рекомендуем купить смартфон в нашем магазине, а также машина полировки с доставкой по Каменец-Подольскому.
  • Предлагаем ознакомиться с подлинности валют, либо флеш диск, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Цифровий фотоапарат SONY Cyber-shot DSC-RX100 Mark 5 (DSCRX100M5.RU3)

Цифровий фотоапарат SONY Cyber-shot DSC-RX100 Mark 5 (DSCRX100M5.RU3) - AT054492

Код товару: AT054492
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип фотокамер Компактні, Розмір матриці 1'', Запис відео 1920 x 1080, 60 к/сек, Оптичний зум 2.9x, Стабілізація оптична, Бездротовий зв'язок Wi-Fi, NFC,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Тип фотокамер Компактные
Размер матрицы 1''
Запись видео 60 к/сек, Full HD (1920x1080)
Стабилизация оптическая
Оптический зум 2.9x
Число эффективных пикселей 20.1 Mpx
Тип карт памяти Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, microSD/microSDHC/microSDXC, MS micro, SD/SDHC/SDXC/UHS-I
Беспроводная связь NFC, Wi-Fi
Тип матриці КМОП (CMOS)
Формат записи снимков DCF 2.0, EXIF2.31, JPEG
Тип видоискателя электронное
Размер ЖК-экрана 3
Особливості поворотный экран
Інтерфейси micro-HDMI, USB
Тип питания NP-BX1
Колір корпусу Чорний
Линейка Cyber-shot
Співвідношення сторін 16:9, 1:1, 3:2, 4:3
Процессор обработки изображения BIONZ X
Минимальное фокусное расстояние 8.8 мм (35 мм эквивалент: 24 мм)
Максимальное фокусное расстояние 25.7 мм (35мм эквивалент: 70мм)
Максимальная диафрагма f/1.8-2.8
Режимы работы авто, выключена, медленная синхронизация, медленная синхронизация по 2-й шторке, принудительная
Вага 299 г
Режимы съёмки CH (непрерывный высокоскоростной), CL (непрерывный низкоскоростной), S (покадровый)
Общее число пикселей 21 Mрх
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат SONY Cyber-shot DSC-RX100 Mark 5 (DSCRX100M5.RU3) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифровий фотоапарат SONY Cyber-shot DSC-RX100 Mark 5 - компактна камера для зйомки в найдрібніших деталях.
В ній встановлена матриця RX100 типу 1.0.
Камера може похвалитися такими перевагами: швидке автофокусування (0, 05 с) шириною в 315 точок.
Забезпечується найбільш повне охоплення фокальної площини, серійна зйомка зі швидкістю до 24 кадрів/с, відстеження з AF/ AE, а також можливості зйомки у форматі 4K.
Світлосильний об'єктив ZEISS® Vario-Sonnar T* створений для реалістичної передачі зображень
Висока швидкість завдяки CMOS-матриці Exmor RS™ забезпечує запис відео з суперуповільненням до 960 кадрів/с, а швидкодіючий антидисторсійний затвор може працювати зі швидкістю 1/32000 с.
Високошвидкісний процесор BIONZ X дозволяє знімати фотографії та відео з більш природними деталями, великою кількістю відтінків градації і низьким рівнем шуму.
Широка зона покриття з 315 густо розташованими точками АФ дозволяє оперативно знімати невеликі або швидкорухаючі об'єкти.
Швидке гібридне автофокусування за 0, 05 з поєднує високу швидкість фазового автофокусування і унікальну точність контрастного автофокусування.
Звук затвора камери можна вимкнути за допомогою таких налаштувань камери: Тип замка: електронний» і «Аудіосигнали: викл.».
Режим AF-A передбачає автоматичне перемикання камери між режимами AF-S (автофокусування для одного знімка — фокус фіксується, коли кнопка затвора натиснута до половини) та AF-C (постійне автофокусування — камера фокусується на об'єктах, поки кнопка затвора натиснута до половини) в залежності від таких змін, як раптове рух об'єкта і яскравість, зафіксованих під час зйомки.
Швидкодіючий антидисторсійний затвор може працювати зі швидкістю 1/32000 сек. і дозволяє звести до мінімуму спотворення зображення, які виникають в результаті так званого ефекту плаваючого затвора.
Під час зйомки відеороликів 4K (дозвіл QFHD: 3840x2160) з повним зчитуванням даних та без об'єднання пікселів камера дозволяє передавати приблизно в 1, 7 рази більше даних, у порівнянні зі стандартними вимогами для запису в 4K.
Швидке гібридне автофокусування завдяки сенсору фазового автофокусування зберігає чіткість і яскравість зображення під час зйомки відео з високою роздільною здатністю 4K.
Функція захоплення зображень дозволяє зберегти вибраний кадр відеоролика 4K у вигляді высокодеталізованої фотографії з роздільною здатністю 8 мегапікселів.
Висувний електронний видошукач Tru-Finder з високою роздільністю 2359 тис. точок, яскравим підсвічуванням і високою контрастністю ідеально підходить для перегляду знімків та регулювання налаштувань.
3, 0-дюймовий екран з

високою роздільністю

і гнучкими можливостями вибору кута нахилу ідеально підходить для зйомки автопортретів і точного компонування кадру при зйомці з малим кутом нахилу або тримаючи камеру на високо витягнутих руках.
Для зручності роботи з камерою - контекстні кнопки для свободи творчості - 40 доступних функцій.
Чутливість ISO розширюється до ISO 12800 і забезпечує отримання чітких зображень в умовах низької освітленості.
Функція автоматичного подвійного запису дозволяє камері вести фото - і відеозйомку паралельно.
Яскравий попередній перегляд дозволяє підвищити яскравість при попередньому перегляді.
Формат XAVC S23 забезпечує низький рівень стиснення даних для створення виразних відеозаписів високої якості і з мінімальним рівнем шуму навіть для самих динамічних сюжетів.
камері доступна автофокусування по очах в режимі безперервної автофокусування AF-C.
Це дозволяє автоматично фокусуватися і відстежувати точку фокусування по очах при зміні положення об'єкта в кадрі та забезпечує більше свободи для творчості.
Серед різноманітних режимів відеозйомки можна виділити режим параметрів зображення (який дозволяє змінювати характер відеозапису в залежності від коригування кольорів і відтінків хроматичних), режим гамма-корекції S-Log2 (слугує для розширення динамічного діапазону і дозволяє уникнути переекспонованих і недоекспонованих ділянок на зображенні), тимчасової код/інформаційний біт, режим керування записом, режим одночасного запису в двох форматах та ін.
Пульт ДУ в одне торкання дозволяє використовувати смартфон або планшет в якості видошукача або центру управління.
За допомогою функції обміну в одне торкання можна передавати знімки і відео на інший пристрій.
Для цього достатньо встановити програму PlayMemories Mobile™ по Wi-Fi на Android-пристрій з підтримкою NFC, після чого просто прикласти його до камери для підключення.
Сервіс для завантаження додатків від Sony дозволяє розширити функціональність камери завдяки новим функціям.
Capture One Express (for Sony) — одне з кращих додатків для перетворення RAW-файлів, що забезпечує точну передачу кольору і приголомшливу деталізацію.
Цей продукт дозволяє легко і зручно управляти цифровими ресурсами, пропонує набір необхідних інструментів для базової корекції зображення і володіє швидким, чуйним інтерфейсом з можливістю настроювання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані