Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 5520 Grace B5 DUO Gold (PSP5520DUOGOLD) - AT054640 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 5520 Grace B5 DUO Gold (PSP5520DUOGOLD) - AT054640 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 5520 Grace B5 DUO Gold (PSP5520DUOGOLD)

Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 5520 Grace B5 DUO Gold (PSP5520DUOGOLD) - AT054640

Код товару: AT054640
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 5.2", Оперативна пам'ять 1 Gb, Ємність акумулятора 2450 mAh, Вбудована пам'ять 16 Gb, Роздільна здатність екрану HD (1280х720), Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 3G, 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PRESTIGIO
Оперативная память 1 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 3G, 2G
Беспроводные подключения Wi-Fi
Основная камера 13 Mpx
Операційна система Android 7.0
Колір Gold
Кількість ядер 4
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 5 Mpx
Навигация GPS
Частота процесора 1.3 ГГц
Стандарты связи (GSM) 1800, 900
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 32 Gb
Функции камеры вспышка, автофокус
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення microUSB, audio 3.5 мм
Встроенные датчики G-Sensor
Разрешение экрана HD (1280х720)
Емкость аккумулятора 2450 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 5520 Grace B5 DUO Gold (PSP5520DUOGOLD) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон PRESTIGIO MultiPhone 5520 Grace B5 DUO Gold (PSP5520DUOGOLD)
Сканер відбитків пальців
Muze B5 захищає ваші дані найбільш надійним і інтелектуальним способом - сканер відбитків пальців гарантує, що тільки ви зможете отримати доступ до збереженої інформації. Якщо ви дбаєте про конфіденційність, вам сподобається цей пристрій.

Гарний дизайн
Смартфон виглядає стильно завдяки елегантному корпусу в поєднанні з 2.5D вигнутим екраном. Виберіть один з двох трендових варіантів кольору (класичний чорний і розкішний золотий), щоб підкреслити ваш стиль.

яскравий контент
Отримайте додаткову перевагу у всьому, що б ви не робили, завдяки широкому 5.2-дюймовому екрану з тонкими рамками. Це оптимальний розмір для перегляду контенту, а технологія IPS і HD-дозвіл роблять зображення яскравим і чітким.

Як професійний фотограф
З Muze B5 ви створите фотографії, гідні того, щоб ділитися ним в соцмережах! Він має поліпшену основну камеру на 13.0 МП з відмінною світлодіодним спалахом, тому ваші знімки будуть мати гарний вигляд навіть при зйомці в умовах поганої освітленості. Автоматичне фокусування робить зйомку легкою і зручною. Фронтальна камера на 5.0 МП з широкими кутами огляду відмінно підходить для Селфі і відеодзвінків.

Продуктивна «начинка»
Потужний чотирьохядерний процесор і 1 Гб оперативної пам'яті забезпечують відмінну продуктивність для виконання всіх повсякденних завдань - від читання і серфінгу в Інтернеті до вимогливих ігор і перегляду HD-відео в Інтернеті. Насолоджуйтесь режимом багатозадачності і переключатися між різними додатками без втрати продуктивності.

Новий смартфон Prestigio стане відмінним вибором ділових вимогливих людей. Він має надійну продуктивність і гарний дизайн - поєднання, яке приверне користувачів.
Muze B5 захищає дані клієнта найбільш надійним і інтелектуальним способом - сканер відбитків пальців дає доступ до збереженої інформації тільки користувачеві смартфона. Це функція буде високо оцінена користувачами, які піклуються про конфіденційність.

Смартфон оснащений дисплеєм з високою яскравістю. З 5.2-дюймовим екраном користувач отримує додаткові можливості при взаємодії з цифровим контентом. Технологія IPS разом з дозволом HD роблять зображення яскравим і чітким.

Гладкий корпус, який поставляється в модних золотом і чорному кольорах, поєднується із зігнутим 2.5D-склом, що надає смартфону стильний вигляд. Шанувальники мобільної фотографії високо оцінять пристрій. Смартфон має поліпшену основну камеру на 13.0 МП з яскравою світлодіодним спалахом, яка забезпечує чіткі зображення навіть при зйомці в умовах поганої освітленості. Автоматичне фокусування робить зйомку легкою і зручною. Фронтальна камера на 5.0 МП з широкими кутами огляду відмінно підходить для Селфі і відеодзвінків.

Потужний чотирьохядерний процесор і 1 ГБ оперативної пам'яті забезпечують відмінну продуктивність для повсякденних завдань - від читання і серфінгу в Інтернеті до ігор і перегляду HD-відео онлайн. Користувачеві доступний режим багатозадачності і можливість перемикатися між різними додатками без втрати продуктивності.

Muze B5 працює на версії Android 7.0 Nougat. Це відкриває користувачу всі можливості сучасного смартфона і дає доступ до мільйонів корисних додатків. Крім того, режим економії батареї Doze гарантує, що смартфон буде працювати довше.

Смартфон оснащений 16 ГБ вбудованої пам'яті, якої буде достатньо для всіх необхідних додатків. Сховище можна розширити за допомогою microSD-карт до 32 ГБ. Економні люди оцінять підтримку двох SIM-карт. Одна SIM-карта може використовуватися для швидкого 3G-інтернету, а інша - для недорогих дзвінків. Це дозволить вам завжди залишатися на зв'язку з усіма друзями і сім'єю.

Дві SIM-карти
Економте гроші кожен день завдяки підтримці двох SIM-карт! Використовуйте одну SIM-карту для швидкого 3G-інтернету, а іншу - для недорогих дзвінків. Це дозволить вам з легкістю залишатися на зв'язку з усіма друзями і сім'єю.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані