Планшет ASUS ZenPad 10" 2/32GB WiFi Blue (Z301M-1D027A) - AT055146 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет ASUS ZenPad 10" 2/32GB WiFi Blue (Z301M-1D027A) - AT055146 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Планшет ASUS ZenPad 10" 2/32GB WiFi Blue (Z301M-1D027A)

Планшет ASUS ZenPad 10" 2/32GB WiFi Blue (Z301M-1D027A) - AT055146

Код товару: AT055146
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 10.1", Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ, Тип Продуктивні, Планшети на Android, Роздільна здатність 1280 х 800, Вбудована пам'ять 32 ГБ, Операційна система Android 7.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Діагональ дисплея 10
Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ
Тип Производительные, Планшеты на Android
Роздільна здатність WXGA (1280 x 800)
Бездротові можливості Wi-Fi
Операційна система Android 7.0
Тип матриці IPS
Процесор MediaTek MT8163
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі синий
Частота процесора 1.3 ГГц
Порти і роз'єми 1 x Audio, 1 x Type C USB
Навігаційна система GPS
Підтримка карт пам'яті microSDHC
Тилова камера 5 Mpx
Фронтальна камера 2 Mpx
Додатково гіроскоп, G-Sensor
Ширина (мм) 172
Висота (мм) 251
Глибина (мм) 8.9
Вага (г) 490
Колір передньої панелі Чорний
Опис

Придбати Планшет ASUS ZenPad 10" 2/32GB WiFi Blue (Z301M-1D027A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Планшет ASUS ZenPad 10 "2 / 32GB WiFi Blue (Z301M-1D027A) - це стильний 10.1-дюймовий планшет для мобільних розваг.

Модні тренди
Стильний дизайн Asus ZenPad 10 заснований на поєднанні сучасних тенденцій з практичністю. Цей планшет є високотехнологічний пристрій з мінімумом зайвих деталей.

Чудове зображення
Asus VisualMaster - це загальна назва комплексу апаратних і програмних засобів поліпшення зображення за рахунок оптимізації безлічі параметрів, включаючи контрастність, різкість, перенесення кольорів, яскравість. ASUS VisualMaster - запорука барвистою і реалістичною картинки на екрані планшета.

Інтелектуальна оптимізація контрастності
Оптимізація контрастності служить для більш точної передачі відтінків в найяскравіших і найтемніших ділянках зображення.

оптимізація різкості
Збільшення деталізації робить зображення на екрані планшета більш реалістичним.

Неймовірний звук
За чудове звучання планшетів ZenPad відповідають передові аудіотехнології DTS-HD Premium Sound і SonicMaster.

Ви побачите те, що приховано
У камері Asus ZenPad 10 з технологією PixelMaster використовуються ексклюзивні програмні алгоритми і кращі оптичні компоненти для отримання неймовірних за якістю знімків.

Оновлений інтерфейс ZenUI
Новий планшет Asus отримав оновлений інтерфейс ZenUI, який став ще більш зручним, практичним і легким у використанні. ZenUI не тільки надає всю потрібну інформацію в зручному для сприйняття вигляді, але і робить це максимально красиво.

Назва компанії ASUS походить від слова Pegasus (Пегас) - так звали крилатого коня з давньогрецької міфології, символу натхнення в творчості і науці. Ім'я ASUS втілює в собі силу, дух творчості і чистоту, з якими у сучасного покоління асоціюється цей величний і сміливий міфічний герой. З кожним новим продуктом, компанії ASUS підкоряються всі нові вершини в якості і інноваціях.

Компанія ASUS постійно прагне до технологічного і естетичної досконалості пропонуючи інновації. Для глибокого розуміння потреб клієнтів і створення максимально корисних продуктів, ми встаємо на точку зору клієнтів ASUS.

Компанія ASUS, яка налічує понад 10 тисяч співробітників і висококласних розробників по всьому світу, широко відома завдяки своїм інноваційним технологіям і високій якості продукції, що випускається. Компанія ASUS - лідер нової цифрової ери, що пропонує повний спектр найсучасніших і високотехнологічних продуктів.

Філософія ASUS Design
Дотримання принципів ASUS Design допомагає нам створювати якісні рішення, щоб наші клієнти були завжди задоволені. Процес розробки нової продукції в компанії ASUS грунтується на ґрунтовних дослідженнях, швидкості в прийнятті рішень і продуманому їх виконанні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані