Мобільний телефон Sigma X-treme PQ39 Dual Sim Black (4827798337219) - AT055320 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Sigma X-treme PQ39 Dual Sim Black (4827798337219) - AT055320 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мобільний телефон Sigma X-treme PQ39 Dual Sim Black (4827798337219)

Мобільний телефон Sigma X-treme PQ39 Dual Sim Black (4827798337219) - AT055320

Код товару: AT055320
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 5.5", Оперативна пам'ять 3 Gb, Ємність акумулятора 9000 mAh, Вбудована пам'ять 32 Gb, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G, Кількість SIM-карт 2 SIM,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Sigma
Оперативная память 3 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi
Основная камера 13 Mpx
Операційна система Android 7.0
Колір Чорний
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 5 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS
Частота процесора 1.3 ГГц
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор MediaTek MT6753
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 32 Gb
Функции камеры вспышка, автофокус
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер, FM-радио
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення USB Type-C, audio 3.5 мм
Особливості IP68 certified, Gorilla Glass 4
Встроенные датчики цифровой компас, датчик приближения, датчик освещения, гироскоп, Hall Sensor, G-sensor
Матеріал корпусу резина, пластик
Размеры (мм) 169*86*16 мм
Вага 307 г
Разрешение экрана Full HD (1920x1080)
Емкость аккумулятора 9000 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон Sigma X-treme PQ39 Dual Sim Black (4827798337219) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Український бренд Sigma mobile створений колективом фахівців в області IT-техніки, телефонії та радіозв'язку для розробки і пропозиції продукції, що задовольняла б потреби користувачів IT-техніки і телефонії, які не враховані в масових продуктах.
Головне завдання команди Sigma mobile - надавати користувачам тільки якісні і надійні пристрої, а також забезпечувати постійне оновлення лінійки з урахуванням побажань споживачів, розвитком технологій і найкращим співвідношенням ціна/якість.
Головна мета команди Sigma mobile – популяризація в суспільстві українського національного продукту, а також розвиток і зміцнення національного потенціалу в галузі IT-технологій і телефонії.

Sigma X-treme PQ39 - справжній чоловічий захищений смартфон Sigma mobile зі сканером відбитків пальців і надзвичайно потужною батареєю.

Чесний захист
Корпус смартфона розроблений у відповідності зі стандартом IP68, що дозволяє використовувати її в екстремальних умовах. 
Смартфон Sigma X-treme PQ39 максимально захищений від попадання води, пилу і бруду. 
Традиційна демпфуюча титанова пластина всередині корпусу використовується для додаткового закріплення компонентів, підсилює конструкцію і є додатковим захисним фактором при випадкових падіннях смартфона.

Неперевершена автономність
Надпотужна акумуляторна батарея ємністю 9000 маг забезпечує надзвичайну автономність смартфона Sigma < style="font-size: 1rem;" class="stagb">X-treme PQ39. 
Тепер, збираючись у тривалу екстремальну подорож, можна бути впевненим, що смартфон буде активним помічником протягом декількох днів без підзарядки. 
Швидко відновити втрачений заряд допоможе передбачена функція PumpExpress за умови використання оригінального USB Type-C кабелю і оригінального зарядного пристрою.

Функціональність
Смартфон Sigma < style="font-size: 1rem;" class="stagb">X-treme PQ39 працює на базі потужного 8-ядерного процесора МТК6753 з тактовою частотою 1,3 ГГц під управлінням операційної системи Android 7.0. 
Чистий Android і сертифікація Google Mobile Services дозволяють користувачам бути впевненими, що дана система і смартфон були підготовлені виробником у відповідності з рекомендаціями Google.
Смартфон оснащений 3 ГБ оперативної і 32 ГБ (вільний для користувача обсяг пам'яті за фактом становить 25,5 ГБ) вбудованої пам'яті для завантаження різних ігор і додатків, а також для зберігання великої кількості фото-, аудіо - і відео файлів. 
Додаткове збільшення пам'яті можливо за рахунок використання карт формату micro-SD об'ємом до 32 ГБ. 
Для цього використовується один із слотів для SIM-карт.

Фото і відео
Основна камера на 13 МП зі спалахом на 4 світлодіода, автофокусом і стабілізацією зображення дозволяє отримувати дуже чіткі і сфокусовані фото. 
Фронтальна камера на 5 МП дозволяє робити якісні і яскраві селфі і відео. 
Запуск камери Sigma < style="font-size: 1rem;" class="stagb">X-treme PQ39 можна робити як з програми «камера», так і з допомогою механічної кнопки, розташованої на бічній панелі смартфона.

Сканер відбитків пальців
Функція «Цифровий відбиток» дозволяє захистити особисту інформацію і блокувати доступ до телефону не власникам, а також підтримує сенсорні функції для відповідей на виклики, фото - і відеозйомки, відтворення музики і відео.

Дизайн і ергономіка
Корпус Sigma < style="font-size: 1rem;" class="stagb">X-treme PQ39 розроблений в класичному грубому стилі захищених телефонів. 
Телефон створений для суворих екстремальних ситуацій. 
При виготовленні корпусу використано подвійне лиття пластику та гуми, що забезпечує йому надзвичайну стійкість до забруднень та випадкових падінь. 
Доступ до інтерфейсних роз'ємів щільно закритий гумовими заглушками, які виключають попадання води і пилу всередину смартфона.

Дисплей
Sigma X-treme PQ39 оснащений кольоровим екраном діагоналлю 5,5 " з IPS-матрицею формату Full HD з високою роздільною здатністю. 
Екран захищений склом підвищеного опору до подряпин Gorilla Glass 4.

Комунікації та інтернет
Смартфон працює в високошвидкісних 3G/4G-мережах. 
Доступ до безпроводового інтернету забезпечується наявністю WiFi модуля, що підтримує зв'язок на частотах 2,4 ГГц і 5 ГГц стандартів IEEE 802.11 a/b/g/n, а також WiFi Hotspot. 
Підтримку роботи мереж GSM / 3G / 4G забезпечують два слота під SIM-карти стандарту nanoSIM, один із яких можна використовувати для збільшення обсягу пам'яті для користувача. 
Подорожуючим і автомобілістам згодиться вбудований GPS-модуль, який забезпечує визначення місця розташування і дозволяє користуватися різними навігаційними програмами.

Sigma X-treme PQ39 - ідеальний чоловічий смартфон для тривалих екстремальних подорожей, суворих умов життя і праці.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані