Планшет PRESTIGIO MultiPad Grace 3157 7" 1/16Gb 4G Black Metal (PMT3157_4G_D_CIS) - AT055422 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет PRESTIGIO MultiPad Grace 3157 7" 1/16Gb 4G Black Metal (PMT3157_4G_D_CIS) - AT055422 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Выгодные цены на бытовой барометр, предлагаем вам сделать выбор smart часы и заказать с доставкой в Киеве.
  • Предлагаем вам товар вр, купить с доставкой в Александрия, рекомендуем вам этикеток, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить рубанок в нашем магазине, а также пластик 3д с доставкой по Черновцам.
  • Быстро и удобно купить аккумуляторную, обратите внимание на гироборд, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с сетевой инвертор, либо руль компьютер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Планшет PRESTIGIO MultiPad Grace 3157 7" 1/16Gb 4G Black Metal (PMT3157_4G_D_CIS)

Планшет PRESTIGIO MultiPad Grace 3157 7" 1/16Gb 4G Black Metal (PMT3157_4G_D_CIS) - AT055422

Код товару: AT055422
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 7", Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ, Тип з 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Початкового рівня, Планшети на Android, Роздільна здатність 1280 х 720, Вбудована пам'ять 16 ГБ, Операційна система Android 7.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PRESTIGIO
Діагональ дисплея 7
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ
Тип с 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Начального уровня, Планшеты на Android
Роздільна здатність 1280х720
Бездротові можливості 4G, Bluetooth, Wi-Fi
Операційна система Android 7.0
Тип матриці IPS
Процесор MediaTek
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі Чорний
Частота процесора 1.1 ГГц
Порти і роз'єми 1 x Audio, 1 x microUSB
Тилова камера 2 Mpx
Фронтальна камера 0.3 Mpx
Додатково G-Sensor
Колір передньої панелі Чорний
Емкость аккумулятора 2800 mAh
Опис

Придбати Планшет PRESTIGIO MultiPad Grace 3157 7" 1/16Gb 4G Black Metal (PMT3157_4G_D_CIS) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Планшет PRESTIGIO MultiPad Grace 3157 7 "1 / 16Gb 4G Black Metal (PMT3157_4G_D_CIS)

Компактна продуктивність
Уявіть собі всю міць продуктивного пристрою в компактному і зручному планшеті. Знайомтеся з новим продуктом в лінії планшетів на базі MediaTek - Prestigio Grace 3157. З цим пристроєм ви зможете з легкістю виконувати будь-які завдання - від читання книг до гри в ресурсомісткі ігри - і все завдяки продуктивної процесору. Основна перевага, яке виділяє планшет серед інших пристроїв, - це його примітна компактність в поєднанні з продуктивністю. Беріть його з собою, куди б ви не йшли, в кишені або сумці (7-дюймів - найпопулярніший розмір) і не переживайте щодо зарядки. Батарея ємністю 2800 мА * год гарантує, що ваш планшет без проблем пропрацює цілий день, які б завдання ви на ньому не виконували.

Кольори вашого життя
Екран Prestigio Grace 3157 ідеально підходить для переглядів фільмів або ігор в дорозі. IPS-дисплей з роздільною здатністю (1280x720) і високою чіткістю зображення перетворить перегляд контенту на справжнє задоволення. Живі кольори і висока контрастність дозволяє вам забути, що ви дивитеся на екран планшета, і повністю зануритися в процес.

Компактність для вашого комфорту
Насолоджуйтесь своїми улюбленими іграми, книгами або переглядів фільмів у високій роздільній здатності, тримаючи планшет в одній руці. Діагональ екрану в 7-дюймів досить велика, щоб розглянути всі деталі, але все ще компактна і зручна. Ви можете носити Grace 3157 в сумці або навіть в кишені піджака! Це ідеальний компаньйон в будь-якій прогулянці.

Завжди на зв'язку
Сучасний темп життя диктує умова завжди бути підключеним до Інтернету. Завдяки модулю Wi-Fi в Prestigio Grace 3157 ви завжди зможете підключитися до будь-якої доступної точки роздачі Інтернету. Крім того, якщо Wi-Fi недоступний, завжди відкрита можливість скористатися високошвидкісним 4G-підключенням! Просто підберіть найвигідніший тариф на ринку і вставте сім-карту в планшет. Всі фільми, книги, файли, соціальні мережі і сайти - на відстані одного дотику. Швидкість пошуку в Інтернеті ще не була такою високою, а сам процес - таким зручним.

Android 7.0
Завдяки одній з останніх версій Android (Nougat 7.0) ви отримаєте всі переваги сучасного пристрою. Зручність управління завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу, все найсвіжіші оновлення, кращі нові додатки в Google Play Market і задоволення для ваших очей. Ви будете насолоджуватися кожною секундою, проведеної з новим Grace 3157.

Камера під рукою
Часом можна несподівано побачити щось смішне або потрапити в особливу ситуацію. Це обов'язково потрібно відобразити! Зробіть це за допомогою 2.0-мегапіксельною основною камери, вбудованої в планшет! Фронтальна камера на 0.3 мегапікселя дозволить залишатися на зв'язку, коли ви знаходитесь далеко від рідних і близьких. Спробуйте здійснювати відеодзвінки прямо з вулиці - компактність Prestigio Grace 3157 неначе створена для того, щоб знімати відео прямо з місця подій!

Збережіть важливі речі
Планшет - звичайно, не персональний комп'ютер, щоб служити сховищем величезної кількості файлів. Але в ньому обов'язково має бути достатньо місця для зберігання фото, відео та ігор. Grace 3157 оснащений 16 ГБ пам'яті для внутрішнього сховища. Якщо ви відчуваєте, що вам цього мало - розширте його за допомогою microSD-карт!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані