Мобільний телефон Samsung SM-J415F (Galaxy J4 Plus Duos) Black (SM-J415FZKNSEK) - AT055793 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Samsung SM-J415F (Galaxy J4 Plus Duos) Black (SM-J415FZKNSEK) - AT055793 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мобільний телефон Samsung SM-J415F (Galaxy J4 Plus Duos) Black (SM-J415FZKNSEK)

Мобільний телефон Samsung SM-J415F (Galaxy J4 Plus Duos) Black (SM-J415FZKNSEK) - AT055793

Код товару: AT055793
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 6.0", Оперативна пам'ять 2 Gb, Ємність акумулятора 3300 mAh, Вбудована пам'ять 16 Gb, Роздільна здатність екрану 720 x 1480, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Оперативная память 2 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi
Основная камера 13 Mpx
Операційна система Android 8.0
Колір Чорний
Кількість ядер 4
Тип дисплея PLS TFT
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 5 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS, BDS
Частота процесора 1.4 ГГц
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425
Функции камеры панорама, вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер, FM-радио
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення microUSB, audio 3.5 мм
Встроенные датчики датчик приближения, гироскоп, G-sensor
Размеры (мм) 161.4 x 76.9 x 7.9 mm
Вага 178 г
Разрешение экрана 720 x 1480
Емкость аккумулятора 3300 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон Samsung SM-J415F (Galaxy J4 Plus Duos) Black (SM-J415FZKNSEK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон Samsung SM-J415F (Galaxy J4 Plus Duos) Black (SM-J415FZKNSEK)

Якісне фото. Завдяки своїм основним светосильною 13 МП (F1.9) і фронтальною 5 МП камерам Galaxy J4 + дозволяє створювати приголомшливі знімки. Кнопка переміщається затвора робить процес фотозйомки ще простіше, дозволяючи фотографувати однією рукою.

Якісне фото. Завдяки своїм основним светосильной 13 МП (F1.9) і фронтальною 5 МП камерам Galaxy J4 + дозволяє створювати приголомшливі знімки. Кнопка переміщається затвора робить процес фотозйомки ще простіше, дозволяючи фотографувати однією рукою.

Ідеальні знімки навіть вночі. Фотографуйте навіть при слабкому освітленні. Об'єктив зі світлосилою F1.9 захоплює більше світла, роблячи фотографії чіткими і деталізованими. Три рівня яскравості фронтальної спалаху камери смартфона дозволяють усунути небажаний ефект висвітлення осіб при зйомці Селфі зі спалахом в умовах як денного, так і нічного освітлення.

Екран з ефектом занурення. Від безмежного екрану * зі співвідношенням сторін 18.5: 9 неможливо відірватися. Galaxy J4 + оснащений вражаючим 6,0-дюймовим HD + екраном. Тепер ви можете зануритися в улюблений фільм ніби дивіться його в кінотеатрі.

Зберігайте спогади. 32 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю розширення ще на 512 ГБ за допомогою карти microSD дозволяють зберігати всі ваші фото і відео. Galaxy J4 + зчитує з них мітки дати і місця розташування, сортує, а потім створює історії. Додайте знімкам різні ефекти і зробіть вашу історію ще цікавіше.

Заяви про свій стиль. Що б ти не вважав за краще - класику або сучасність - серед квітів корпусу Galaxy J4 + обов'язково знайдеться той, що тобі підійде. А завдяки гладким округленим краях цей ергономічний смартфон не хочеться випускати з рук.

Фокус на розвагах. Додайте креативності вашим фотознімками. Камера смартфона Galaxy J4 + оснащена безліччю режимів, стікерів і художніх фільтрів, що дозволяють пожвавити ваші фотознімки і систематизувати фото і відео по темам.

Режим розділеного екрану. Працюйте в режимі багатозадачності легко і ефективно. Galaxy J4 + оснащений великим 6.0-дюймовим екранів, який ідеально підходить для вашого улюбленого контенту. Завдяки режиму розділеного екрана ви зможете запускати два додатки одночасно, наприклад, сервіс для перегляду відео та улюблений месенджер.

Об'ємне звучання Dolby Atmos. Технологія Dolby Atmos забезпечує поширення звуку в тривимірному просторі навколо вас, завдяки чому ви будете відчувати, що перебуваєте в центрі подій. Dolby Atmos перенесе вас від буденної до неймовірного. Ви будете вражені захоплюючим об'ємним звучанням Galaxy J4 +.

Персоніфікована захист. Тепер ви можете розблокувати смартфон просто піднісши його до обличчя. Технологія розпізнавання обличчя гарантує доступ до телефону тільки його власнику, завдяки чому ваші особисті дані ніколи не попадуть в чужі руки.

Захищена папка для особистих даних. Захищена папка - це потужне рішення для захисту даних, яке дозволяє створити зашифроване простір в пам'яті смартфона для зберігання персонального контенту: фотознімків, документів і звукових файлів. Доступ до них матимете тільки ви.

Подвійний Мессенджер. Ви можете легко розділити ваші робочу та особисту листування. Функція "Подвійний месенджер" дозволяє встановити два аккаунта для вашого улюбленого месенджера * і помістити значок для другого аккаунта месенджера на домашній екран.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані