Накопичувач SSD 2.5" 240GB GOODRAM (IRP-SSDPR-S25B-240) - AT055930 - купити Твердотільні накопичувачі (SSD) в Києві й Україні, доступні ціни на Накопичувач SSD 2.5" 240GB GOODRAM (IRP-SSDPR-S25B-240) - AT055930 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Накопичувач SSD 2.5" 240GB GOODRAM (IRP-SSDPR-S25B-240)

Накопичувач SSD 2.5" 240GB GOODRAM (IRP-SSDPR-S25B-240) - AT055930

Код товару: AT055930
Немає в наявності
Короткий опис:
Об'єм пам'яті 240 GB, Форм-фактор 2.5", Швидкість запису, макс. 530Mb/s (SATA 6 Gb/s), Швидкість читання, макс. 560Mb/s (SATA 6 Gb/s), Тип внутрішній, Серія Iridium PRO,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник GOODRAM
Форм-фактор 2.5
Скорость записи, макс. 530Mb/s (SATA 6 Gb/s)
Інтерфейс SATA III
Тип внутренний
Скорость чтения, макс. 560Mb/s (SATA 6 Gb/s)
Серія Iridium PRO
Тип флеш-памяти MLC
Наработка на отказ 2 млн.часов
Габарити 100.1 x 69.9 x 6.85 мм
Вага 50 г
Опис

Придбати Накопичувач SSD 2.5" 240GB GOODRAM (IRP-SSDPR-S25B-240) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Накопичувач SSD 2.5 "240GB GOODRAM (IRP-SSDPR-S25B-240)
Диски лінійки IRDM PRO призначені професіоналам, геймерам і всім користувачам, які вимагають найвищої продуктивності і надійності.

Диск SSD IRDM PRO побудований на чіпах Toshiba A19 NAND flash і 4-х ядерному контролері Phison S10, який гарантує стабільні і високі показники швидкості запису і читання, навіть при повному заповненні диска. Диск характеризується також високою стійкістю, завдяки агресивній збірці «сміття» (garbage collection) і рівномірному використанню всіх елементів пам'яті.


Відома в Польщі компанія Wilk Elektronik S.A., що володіє брендом GOODRAM, утворилася в 1991 році. Основним напрямком у стартовій діяльності компанії була оперативна пам'ять RAM. Багаторічний досвід і вузька спеціалізація стали запорукою для успішної співпраці з виробниками компанії Siemens, такими як Miсron Technology, Infineon.

 На додаток до своїх розробок компанія отримала всі права офіційного дистриб'ютора бренду компанії Infineon - Aeneon в регіонах EMEA. Компанія зробила велике досягнення в 2004 році, коли власна брендовий лінія GOODRAM вийшла на ринок Польщі, а також Центральної та Східної Європи зі своєю продукцією запам'ятовуючих пристроїв USB DRIVE накопичувачів і карт пам'яті FLASH GOODRAM.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані