Мобільний телефон Samsung SM-A730F (Galaxy A8 Plus Duos 2018) Black (SM-A730FZKDSEK) - AT055978 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Samsung SM-A730F (Galaxy A8 Plus Duos 2018) Black (SM-A730FZKDSEK) - AT055978 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мобільний телефон Samsung SM-A730F (Galaxy A8 Plus Duos 2018) Black (SM-A730FZKDSEK)

Мобільний телефон Samsung SM-A730F (Galaxy A8 Plus Duos 2018) Black (SM-A730FZKDSEK) - AT055978

Код товару: AT055978
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 6.0", Оперативна пам'ять 4 Gb, Ємність акумулятора 3500 mAh, Вбудована пам'ять 32 Gb, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G, Кількість SIM-карт 2 SIM,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Оперативная память 4 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi, Bluetooth, NFC
Основная камера 16 Mpx
Операційна система Android 7.0
Колір Чорний
Тип дисплея Super AMOLED
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 16 Mpx + 8 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS, BDS
Частота процесора 2.2 ГГц
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор Exynos 7885
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 256 Gb
Функции камеры распознавание лица, панорама, геотегинг, вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер, FM-радио
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення USB Type-C, audio 3.5 мм
Особливості IP68 certified, Gorilla Glass, Samsung Pay, Always-on display
Встроенные датчики цифровой компас, датчик приближения, гироскоп, барометр, G-sensor
Матеріал корпусу стекло, металл
Вага 191 г
Разрешение экрана 1080 x 2220
Емкость аккумулятора 3500 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон Samsung SM-A730F (Galaxy A8 Plus Duos 2018) Black (SM-A730FZKDSEK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон Samsung SM-A730F (Galaxy A8 Plus Duos 2018) Black (SM-A730FZKDSEK)

Великий екран
Завдяки співвідношенню сторін екрану Infinity Display 18.5: 9 ви зможете насолодитися ефектом повного занурення. Найбільший на сьогоднішній день дисплей для смартфонів Galaxy A пропонує широкий огляд по горизонталі для перегляду широкоформатних відео.

Поглядайте все відразу
Infinity Display також довший екрану в попередньої моделі, тому ви зможете читати і переглядати веб-сторінки з меншим використанням прокрутки. Незалежно від того, читаєте ви новинну стрічку в улюбленої соціальної мережі або новинну статтю, ви будете бачити більше інформації на одному екрані.

Камера
Робити приголомшливі фотографії на Galaxy A8 + так само просто, як натиснути на кнопку затвора. Подвійна фронтальна камера дозволяє робити відмінні групові Селфі по-новому, фокусуючись на вас і ваших друзів. А основна 16 Мп камера забезпечить яскраві і чіткі знімки навколишнього оточення.

ідеальні Селфі
Додайте своїм Селфі оригінальності за допомогою режиму Live focus в подвійній фронтальної камері. Він розмиває фон, додаючи ефект боке, виділяючи таким чином вас і ваших друзів. Після цього ви можете налаштувати фокус на свій смак. А включивши Beauty-ефект, перед тим як зробити фото, ваші Селфі будуть виглядати просто приголомшливо.

Зосередьтеся на веселощі
Оформіть свої фотознімки за допомогою цікавих стікерів і фільтрів. Нанесіть стікери на Селфі, використовуючи технологію розпізнавання осіб. Також ви можете використовувати для своїх знімків режим Food (їжі), ефект Beauty (режим краси) або фільтри. Ефект Beauty працює також під час зйомки відео на фронтальну камеру, щоб ви могли виглядати найкращим чином навіть в русі.

Відмінні фото при будь-якому освітленні
Основна камера Galaxy A8 + забезпечує швидке фокусування і чудову якість знімків, неважливо чи знімаєте ви вдень або вночі. Яскравий об'єктив F1.7, збільшені пікселі (1.12 мкм) велика матриця 1 / 2.8 захоплюють набагато більше світла, що дозволяє незмінно отримувати чіткі і деталізовані фотографії.

Захист від води і пилу
Мобільний телефон Samsung SM-A730F (Galaxy A8 Plus Duos 2018) Black (SM-A730FZKDSEK) можна використовувати в будь-яких умовах, де б ви не опинилися. Йому присуджено науковий ступінь захисту від води і пилу IP68, що означає, що ні бризки, ні вода не стануть перешкодою для використання вашого смартфона.

Ваш інтелектуальний помічник
Слідкуйте за своїм розпорядком дня, налаштовуйте нагадування і отримуйте інформацію через камеру за допомогою Bixby. Bixby - це інтелектуальний помічник, який працює через текст і дотику і підлаштовується під ваші звички. З такими функціями, як Bixby Home, Bixby Vision і Bixby Reminder, він легко інтегрується не тільки в Galaxy A8 +, але і в ваш спосіб життя.

Завжди активний екран
Отримуйте всю важливу інформацію без розблокування екрану смартфона. З функцією Always On Display вся актуальна інформація, наприклад дата, час, повідомлення та навіть рівень заряду батареї, завжди відображаються на екрані.

Смартфон, який платить
Залиште свій гаманець будинку. Тепер все, що вам потрібно, щоб оплатити покупки, це ваш Galaxy A8 + і сервіс Samsung Pay. За допомогою сервісу Samsung Pay і функції NFC ви можете просто і безпечно розплатитися практично скрізь, де ви могли б використовувати свою кредитну карту.
 
Розділіть свої робочі повідомлення і особисті бесіди
За допомогою функції Dual Messenger ви можете підключитися до двох облікових записів в ваших улюблених додатках для обміну повідомленнями *. Другу версію програми можна просто встановити на головному екрані.

Зручне управління Wi-Fi
Адаптивне управління Wi-Fi на Galaxy A8 + дозволяє легко економити мобільний інтернет-трафік і заряд батареї. Ця функція запам'ятовує де ви раніше підключалися до мережі Wi-Fi і миттєво до неї підключається, коли ви знаходитесь в зоні її дії. А коли ви залишаєте її зону дії, Wi-Fi відключається, щоб економити заряд батареї. *

Проста і швидка розблокування
Розблокувати екран смартфона так само просто, як зробити Селфі або просканувати відбиток пальця. Функція розпізнавання осіб * і сканер відбитків пальців роблять доступ до вашого смартфону швидким і зручним.

Вийдіть за рамки смартфона
Змініть свій звичний спосіб життя і зробіть її простіше за допомогою пристроїв Samsung і сервісів Phone +. Відстежуйте свої тренування за допомогою фітнес-браслета. Досліджуйте нові світи за допомогою гарнітури Gear VR. Керуйте різними пристроями і приладами за допомогою програми Samsung Connect. Де б ви не були, вдома або в дорозі, Phone + і Galaxy A8 + допоможуть вам зробити ваше життя більш яскравим і насиченим.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані