LCD панель Clevertouch 55 Plus LUX (15455LUXEX) - AT055980 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на LCD панель Clevertouch 55 Plus LUX (15455LUXEX) - AT055980 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

LCD панель Clevertouch 55 Plus LUX (15455LUXEX)

LCD панель Clevertouch 55 Plus LUX (15455LUXEX) - AT055980

Код товару: AT055980
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

LCD панель Clevertouch 55 Plus LUX (15455LUXEX) 55', 3840 x 2160, 350nit, 1200:1, DisplayPort x 1, HDMI x 4, RJ-45 x 1, RS-232 x 1, USB2.0 x 6, USB3. 0 x 1, 400mm x 400mm

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Clevertouch
VESA VESA (400x400мм)
Опис

Інтерактивні панелі

CleverTouch Plus Series
поєднують у собі чудові можливості мережевої взаємодії, інноваційне програмне забезпечення та простий інтерфейс користувача. Розроблені для освітніх цілей панелі CleverTouch Plus Series оснащені інтерфейсом з подвійною платформою та структурою взаємозв'язку між платформами, що дозволяє здійснювати повну взаємодію в рамках заняття. Найдосконаліша з усіх представлених на даний момент на ринку моделей.

Інтерактивні сенсорні панелі Plus Series, розроблені для освітніх цілей, ідеально підійдуть для шкільних кабінетів. Представляємо вам гарні дисплеї з простим керуванням, які дозволяють вчителям сконцентрувати всю свою увагу на найголовнішому навчанні студентів. Інструменти для створенняПриміток дозволяють залишати коментарі поверх сторінок в інтернет-браузерах, документів, вікон та прямо на робочому столі. На вибір доступні червона, чорна, синя та зелена ручки плюс жовтий маркер. У разі дистанційного керування доступна функція стоп-кадра та інші основні функції.

Clevertouch поєднує в собі чудові можливості мережевої взаємодії, інноваційне програмне забезпечення та простий інтерфейс користувача. Розроблені для освітніх цілей панелі Plus Series оснащені інтерфейсом з подвійною платформою та структурою взаємозв'язку між платформами, що дозволяє здійснювати повну взаємодію в рамках заняття.

Дисплеї Plus Series створені спеціально для складних умов шкіл, коледжів та університетів, але при цьому не поступаються за своєю функціональністю дисплеямінших серій. Повністю металева рама, 4-мм ударостійке скло та 5-річна гарантія на деінсталяцію/переустановку гарантують, що дисплей Clevertouch радуватиме вас та ваших учнів багато років.

Якщо у вашому класі ще ніколи не стояв сенсорний дисплей, то ви здивуєтеся, наскільки вищою стає ефективність навчання, коли діти різного віку легко і невимушено взаємодіють з Clevertouch. Кожна дитина, знайома з додатками на смартфонах і планшетах, швидко порозуміється з вбудованим магазином Cleverstore, в якому немає реклами, а всі додатки абсолютно безкоштовні.

Такі функції, як повний доступ до Інтернету, блокування від дітей, інтуїтивний диспетчер файлів та можливість взаємодії будуть зручними для вчителів. Завдяки високій функціональності Інтерактивний дисплей Clevertouch будезавжди залишатися в центрі уваги всього класу та на передовій освітнього процесу.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
Анна Георгиевна
06-07-2020 18:12:35
Спасибо, получили. Привезли быстро, завезли в класс.
Переваги:
+
Недоліки:
-
Александр Димитров
19-06-2020 19:50:54
Не сразу могу понять принципиальные отличие между интерактивными досками, спасибо менеджер подсказал и ответил на основные вопросы. Заказали панель Clevertouch 55 Plus LUX, доставили в день оплаты. В счете еще дополнительно сделали скидку, это ускорило оплату.
Переваги:
качество сборки, функции
Недоліки:
-
Алина Корниенко
16-06-2020 21:11:52
Спасибо за быструю доставку - привезли в день заказа, вопрос был срочный не успели по сроками открытия. Если бы не быстрая доставка, пришлось бы перенести. И несмотря на срочность сделали скидку приличную.
Переваги:
большая диагональ сенсорный дисплей.
Недоліки:
-
особисті дані