Мобільний телефон TP-Link Neffos X9 3/32GB Black - AT056047 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон TP-Link Neffos X9 3/32GB Black - AT056047 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мобільний телефон TP-Link Neffos X9 3/32GB Black

Мобільний телефон TP-Link Neffos X9 3/32GB Black - AT056047

Код товару: AT056047
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 5.99", Оперативна пам'ять 3 Gb, Ємність акумулятора 3060 mAh, Вбудована пам'ять 32 Gb, Роздільна здатність екрану 720 x 1440, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник TP-Link
Диагональ экрана 5.99
Оперативная память 3 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Bluetooth, Wi-Fi
Основная камера 13 + 5 Mpx
Операційна система Android 8.0
Колір Чорний
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 8 Mpx
Навигация A-GPS, GPS, ГЛОНАСС
Частота процесора 1.5 ГГц
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1800, 1900, 850, 900
Процесор MediaTek MT6750
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 128 Gb
Функции камеры автоматическая, вспышка
Мультимедиа видеоплеер, игры, мобильные сервисы Google, музыкальный плеер, социальные сети
Органайзер будильник, диктофон, заметки, календарь, калькулятор, мировое время, Секундомер, телефонная книга, часы
Встроенные датчики G-Sensor, датчик освещения, датчик приближения, цифровой компас
Вага 168 г
Разрешение экрана 720 x 1440
Емкость аккумулятора 3060 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон TP-Link Neffos X9 3/32GB Black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон TP-Link Neffos X9 Black

Естетика в кожній деталі. TP-LINK Neffos X9 в класичному форм-факторі моноблока стане не тільки вашим персональним помічником, а й вдалим доповненням образу. Корпус з міцного полікарбонату відмінно виглядає, а за рахунок CNC-обробки ще і приємно відчувається в руках. Його елегантний вигляд став результатом ретельної розробки дизайну. При товщині всього 7.85 міліметрів, округленим гранях і 2.5D склу на передній панелі цей смартфон виглядає дуже привабливо.

Повноекранні враження. Насолоджуйтесь перевагами перегляду на широкоформатному смартфоні Neffos X9. Дисплей з 5.99-дюймовою діагоналлю і співвідношенням сторін 18: 9 - оптимальний вибір для любителів інтернет-серфінгу, відтворення відеороликів і запуску ігор. Надтонкі екранні рамки в 1.9 міліметрів дозволяють повністю занурюватися в контент, адже вас нічого не відволікає. Екран на базі матриці IPS займає практично всю поверхню передньої панелі (86.4%) і дарує масу позитивних вражень. Завдяки роздільній здатності 1440 на 720 пікселів він відтворює живу і соковиту картинку.

З турботою про здоров'я очей. Смартфон TP-LINK Neffos забезпечить не тільки захоплюючий, а й безпечний перегляд. З ним ви можете спокійно провести вечір за переглядом фільму або почитати книгу перед сном. Реалізовані режими нічного екрану і захисту зору потурбуються про ваше здоров'я. З функцією Night Display гаджет проаналізує зовнішню обстановку і підкоригує яскравість підсвічування. Спеціальна технологія захисту мінімізує відтінки синього, і таким чином очі менше втомлюються.

Біометрична ідентифікація. TP-LINK Neffos X9 - смартфон для комфортного життя користувача. Він пропонує вам сучасні технології для захисту даних і зручності навігації в меню. З його продуманою системою розблокування можете не турбуватися про збереження персональної інформації та фото. З технологією розблокування за допомогою особи і датчиком відбитка пальця тільки у вас буде доступ до функцій цього гаджета.

Приголомшлива подвійна камера. Створюйте чудові фотографії і записуйте яскраві відеоролики, незалежно від часу доби. Подвійна тилова камера з модулями на 13 і 5 мегапікселів і светосильной оптикою допоможе зафіксувати кожен пам'ятний момент в хорошій якості. В її меню ви знайдете безліч режимів, які дозволять відтворити на знімку цікавий сюжет. З системою фазового фокусування PDAF і функцією боке в реальному часі ви зможете акцентувати увагу на дійсно важливому.

Ефектні Селфі. Довірте смартфону Neffos X9 відобразити на фото ваш прекрасний образ. Фронтальна камера з роздільною здатністю 8 мегапікселів і алгоритмами штучного інтелекту відмінно впорається з цим завданням. З 10-рівневої системою поліпшення портрета Arcsoft Beautify кожен кадр буде краше попереднього. Ширококутний об'єктив з охопленням кадру в 86 градусів дозволить зробити групове Селфі або зняти себе на тлі цікавою місцевості, не використовуючи монопод.

Тривала робота, швидка зарядка. Разом з Neffos X9 будьте онлайн довше і спілкуйтеся більше. Використовуйте потенціал цього гаджета, не турбуючись, що він підведе вас в самий невідповідний момент. З акумулятором на 3060 мАг він залишиться автономним дуже довго. Якщо ж буде потрібно відновити ресурси батареї, скористайтеся пристроєм з підтримкою швидкої зарядки.

Швидкісний інтернет. Насолоджуйтесь блискавичним серфінгом в мережі від TP-LINK. Смартфон з дводіапазонним Wi-Fi (2.4 ГГц, 5 ГГц) і підтримкою кращих стандартів 3G / 4G подарує стабільну якість сигналу і швидкість передачі даних.

Виробник з Китаю TP-LINK став сьогодні одним з найбільших постачальників побутового та офісного мережевого обладнання (роутери, комутатори, адаптери, камери і багато ін.). Ринок збуту компанії складають понад 120 країн. Продукція компанії TP-LINK неодноразово нагороджувалася престижними преміями, завдяки своїй високій якості і продуктивності. Компанія не зупиняється на досягнутих результатах, а продовжує динамічно розвиватися, використовуючи новітні розробки в області електроніки, щоб максимально спростити життя користувачів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані