USB флеш накопичувач Kingston 64GB DT106 USB 3.0 (DT106/64GB) - AT056068 - купити USB Flash в Києві й Україні, доступні ціни на USB флеш накопичувач Kingston 64GB DT106 USB 3.0 (DT106/64GB) - AT056068 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

USB флеш накопичувач Kingston 64GB DT106 USB 3.0 (DT106/64GB)

USB флеш накопичувач Kingston 64GB DT106 USB 3.0 (DT106/64GB) - AT056068

Код товару: AT056068
Немає в наявності
Короткий опис:
Об'єм пам'яті 64 Gb, Інтерфейс USB 3.1, Тип Високошвидкісні, З висувним USB, Матеріал корпусу пластик, Колір чорний/червоний, Максимальня швидкість читання 130 Мбайт/сек,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kingston
Объем памяти 64 ГБ
Інтерфейс USB 3.1
Тип Высокоскоростные, С выдвижным USB
Матеріал корпусу пластик
Колір черный/красный
Максимальная скорость чтения 130 Мбайт/сек
Опис

Придбати USB флеш накопичувач Kingston 64GB DT106 USB 3.0 (DT106/64GB) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Флеш-накопичувачі DataTraveler мають ємність до 2ТБ і підтримують широкий набір різних функцій.
Зберігайте і передавайте фотографії, музику, відео та файли з допомогою флеш-накопичувачів, які відрізняються легендарною надійністю, характерною для всієї продукції компанії Kingston.

USB-накопичувач DataTraveler 106 (DT106/64GB) від компанії Kingston — це можливість зробити перший крок у світ USB 3.0 зі стилем.
Він володіє достатнім об'ємом пам'яті, щоб можна було взяти з собою не тільки робочі файли, але і фотографії, і улюблену музику.

Цей накопичувач відповідає специфікації USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) і при підключенні до відповідного швидкісного інтерфейсу демонструє високу швидкість читання, що дозволяє економити час при перенесенні відеозаписів, фотографій та інших великих файлів.
В його конструкції немає знімного ковпачка, який часто втрачається — для початку роботи достатньо просто зрушити кришку і вставити відкрившийся роз'єм в USB порт.

Елегантний дизайн накопичувача DataTraveler 106 виглядає стильно і добре поєднується з іншими пристроями.
Крім того, цей накопичувач зворотньо сумісний з інтерфейсом USB 2.0, бо без складнощів може працювати з пристроями попередніх поколінь.
Накопичувач забезпечений п'ятирічною гарантією, безкоштовою технічою підтримкою і відрізняється легендарною надійністю Kingston.

Особливості:
- Більш швидке читання файлів у порівнянні з пристроями з інтерфейсом USB 2.0
- Стильний дизайн зі зсувною кришкою і оформленням в чорному глянці з червоною вставкою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані