Материнська плата ASUS WS X299 PRO/SE - AT056346 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата ASUS WS X299 PRO/SE - AT056346 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Материнська плата ASUS WS X299 PRO/SE

Материнська плата ASUS WS X299 PRO/SE - AT056346

Код товару: AT056346
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Модель чіпсета Intel X299, Сокет Socket 2066, Зовнішні порти 4 x USB 2.0, 2 x RJ-45 LAN, 1 x optical SPDIF out, 8 x Audio jack, 6 x USB 3.1, 1 x USB BIOS Flashback Button, Форм-фактор ATX, Тип оперативної пам'яті DDR4, Слоти розширення 4 x PCI-Eх 3.0 x16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS, INTEL
Модель чіпсета Intel X299
Сокет LGA2066
Форм-фактор ATX
Зовнішні порти 1 x USB BIOS Flashback Button, 4 x USB 2.0, 2 x RJ-45 LAN, 1 x optical SPDIF out, 8 x Audio jack, 6 x USB 3.1
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Слоти розширення 4 x PCI-Eх 3.0 x16
Призначення звичайна
Внутрішні роз'єми і порти 6 x Sata 6.0 Gb/s, 2 x M.2 Socket 3, 1 x U.2 port
Підтримка RAID RAID 0, 1, 5, 10
Тип BIOS UEFI
Вид для компьютера
Охлаждение северного моста пассивное (радиатор)
Охлаждение южного моста пассивное (радиатор)
Процессорная совместимость Intel Core X series processors in LGA2066
Частота, МГц 4133 (O.C.), 4000 (O.C.), 3600 (O.C.), 2666, 2400
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Аудиоконтроллер Realtek ALC S1220A
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Intel I210-AT
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 1-х USB 3.0, 1-х USB 2.0
Основное питание 24 пиновый EATX
Питание 12В 6 пиновый АТХ 12В, 2 x 8 пиновый АТХ 12В
Прочие коннекторы 1 х Clear CMOS джампер, 1 x VROC_HW_Key, 1 x VGA Header, 1 x U.2 connector, 1 x Thunderbolt header, 1 x Thermal sensor connector
Охлаждение VRM пассивное (радиатор)
Поддержка SLI/CrossFire 3-Way NVIDIA SLI Technology, 3-Way AMD CrossFireX
Тип поставки BOX
Опис

Придбати Материнська плата ASUS WS X299 PRO/SE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Повноцінне рішення для управління ІТ-інфраструктурою
Материнська плата Asus WS X299 PRO/SE пропонує потужні засоби віддаленого адміністрування у вигляді вбудованого BMC-контролера і програмного забезпечення ASUS Control Center. 
Вони будуть ефективні в рамках комп'ютерної інфраструктури невеликих компаній. 
Вбудований BMC-контролер ASMB9-iKVM – це ефективне рішення для віддаленого моніторингу та управління комп'ютером через зручний веб-інтерфейс, який працює в будь-якому з популярних веб-браузерів. 
Він забезпечує незалежний від операційної системи та платформи інтерфейс для виконання таких дій як оновлення прошивки, регулювання вентиляторів, запис BSOD-екрану і т. д. 
Крім того, компанія ASUS пропонує програмне забезпечення ASUS Control Center – програма для централізованого управління комп'ютерною інфраструктурою на базі робочих станцій, серверів і цифрових табло виробництва ASUS. 

Прискорюйте свою пам'ять!
Завдяки оригінальній Т-подібній топології підключення слотів оперативної пам'яті DDR4 збільшується її розгінний потенціал. Саме це дозволяє досягти високої частоти роботи модулів пам'яті на нових материнських платах ASUS: 4133 МГц і вище!

Технологія Clock Pro II
ASUS Clock Pro II – це спеціальний генератор тактової частоти, що дозволяє значно підвищувати базову частоту роботи для процесорів Intel Core восьмого покоління. 
Доповнюючи TPU-чіп, він дає можливість досягти більш високих результатів при розгоні комп'ютера.

Багатопроцесорні графічні конфігурації
Материнська плата WS X299 PRO/SE підтримує двох - і трьохпроцесорні графічні конфігурації, зібрані за допомогою технологій NVIDIA SLI і AMD CrossFireX. 
Їх потужності буде достатньо для запуску сучасних ігор на комфортній швидкості в роздільній здатності 4K і вище.

Радіатор системи живлення
Потужна система живлення, необхідна для сучасних процесорів Intel Core X-серії, вимагає відповідного охолодження, тому на компоненти стабілізатора напруги встановлений металевий радіатор з безліччю ребер, які збільшують загальну площу теплорозсіювання. 
Для ще більшої ефективності цей радіатор з'єднаний тепловою трубкою з двома додатковими. 
Таким чином, материнська плата WS X299 PRO/SE готова забезпечити стабільне живлення процесора під будь-якими навантаженнями.

Два порти M. 2 з радіаторами
На материнській платі WS X299 PRO/SE є пара слотів M. 2, підключених по шині PCIe 3.0 x4, що забезпечує пропускну здатність на рівні 32 Гбіт/с. 
Обидва розташовані під чіпсетом X299 і охолоджуються спеціальним радіатором, який знижує температуру встановлених у них твердотільних накопичувачів на значення до 20 градусів.

Технологія VROC
Технологія VROC, підтримувана новою платформою Intel, дозволяє створювати високошвидкісні RAID-масиви на базі твердотільних накопичувачів з прямим підключенням до процесора по шині PCI Express, що забезпечує пропускну здатність до 128 Гбіт/с – на відміну від традиційних RAID-масивів на базі чіпсету, чия швидкість впирається у пропускну здатність шини DMI (32 Гбіт/с). 
Для її використання пропонується опціональна плата ASUS Hyper M. 2 X16 Card*, на яку можна встановити до чотирьох накопичувачів з інтерфейсом M. 2.

Інтерфейс USB 3.1 Gen2
Дана материнська плата наділена USB-портами стандарту USB 3.1, пропускна здатність яких (10 Гбіт/с) вдвічі перевищує можливості USB 3.0. 
Вони представлені звичайним роз'ємом Type-A, що забезпечує сумісність з пристроями попередніх поколінь, і оборотним роз'ємом Type-C.

Два мережних контролери Gigabit Ethernet
Материнська плата WS X299 PRO/SE оснащена відразу двома мережевими контролерами Intel, які відрізняються низьким рівнем завантаження центрального процесора в порівнянні з іншими контролерами, і пропонує два порти Gigabit Ethernet, які можуть працювати в режимі об'єднання (для збільшення загальної пропускної спроможності) або відмовостійкості (у разі неполадок з одним портом, а другий продовжить підтримку мережевого з'єднання).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані