Комп'ютер Acer Aspire C20-720 (DQ.B6ZME.007) - AT056402 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Acer Aspire C20-720 (DQ.B6ZME.007) - AT056402 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Комп'ютер Acer Aspire C20-720 (DQ.B6ZME.007)

Комп'ютер Acer Aspire C20-720 (DQ.B6ZME.007) - AT056402

Код товару: AT056402
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Pentium, Модель відеокарти HD Graphics 405, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer
Вид моноблок
Серия процессора Intel Pentium
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Кількість ядер 4
Оптичний привід DVD±RW
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac)
Сокет Со встроенным процессором
Чіпсет SOC
Тип пам'яті DDR3L
Многоканальный звук 2
Матеріал корпусу Металл
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 45 Вт
Колір White
Диагональ экрана 19.5
Максимальна роздільна здатність 1600 x 900 (HD+)
Опис

Придбати Комп'ютер Acer Aspire C20-720 (DQ.B6ZME.007) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Acer Aspire C20-720 – настільний комп'ютер-моноблок, який відмінно підходить для домашнього використання. На ньому можна працювати і грати, дивитися відео і зберігати сімейні фото - і відеоархіви.

Компактність
Важливою особливістю моноблока є його компактність. Він не займає багато місця, до того ж вам не доведеться думати, куди б прибрати кабель, що з'єднує системний блок з монітором, так як в даній моделі ці елементи об'єднані в одному корпусі.

Яскравий екран з високою роздільною здатністю
Моноблок комплектується яскравим екраном з високою роздільною здатністю, який підходить для роботи з офісними додатками, веб-серфінгу, відтворення відео. 

Необхідні інтерфейси
До моноблоку можна підключати різні пристрої, флешки, зовнішні жорсткі диски. Для цього розробники передбачили роз'єми HDMI і USB, в тому числі високошвидкісні порти USB 3.0.

Бездротове підключення
Бездротовий доступ в інтернет забезпечує модулем Wi-Fi. Якщо поблизу є точка доступу, в вашому розпорядженні буде все різноманіття ресурсів Всесвітньої павутини. Також розробники передбачили підтримку Bluetooth, дає можливість підключати сумісні пристрої, не використовуючи дроти.

Заснована в 1976 році, компанія Acer спеціалізується на наданні ІТ-послуг та виробництві апаратного та програмного забезпечення, а також займається дослідженням, розробкою, маркетингом, продажем і обслуговуванням інноваційних продуктів для поліпшення якості життя користувачів. В асортименті продуктів Acer – настільні комп'ютери, монітори, проектори, сервери, планшети, смартфони тощо.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані