Блок живлення AeroCool 600W VX 600 (ACPN-VX60NEY.R1) - AT056435 - купити Блоки живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Блок живлення AeroCool 600W VX 600 (ACPN-VX60NEY.R1) - AT056435 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Блок живлення AeroCool 600W VX 600 (ACPN-VX60NEY.R1)

Блок живлення AeroCool 600W VX 600 (ACPN-VX60NEY.R1) - AT056435

Код товару: AT056435
Немає в наявності
Короткий опис:
Стандарт БЖ ATX, Кіл-ть роз'ємів додаткового живлення для відеокарт 2, Модульне підключення кабелів не має, Тип БЖ для комп'ютерів, Модуль PFC пасивний, Кількість роз'ємів SATA 4,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AeroCool
Потужність 600Вт
Стандарт БП ATX
Диаметр вентиляторов 1x120 мм
Тип БП для компьютеров
Модуль PFC пассивное (радиатор)
Количество разъемов SATA 4
Подключение материнской платы 20+4 pin
Подключение видеокарты 2x6+2 pin
Количество разъемов Peripheral 3
Тип охлаждения активное
Захист від OLP (защита от перегрузки), SCP (защита от короткого замыкания)
Подключение процессора 1x4+4pin
OutputСurrent +3,3V 20A
OutputCurrent +12V1 46A
OutputСurrent -12V 0.3А
Опис

Придбати Блок живлення AeroCool 600W VX 600 (ACPN-VX60NEY.R1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Блок живлення AeroCool 600W VX 600 (ACPN-VX60NEY.R1) - блок живлення форм-фактора ATX з вихідною потужністю Потужність 600 Вт. Блок має систему корекції потужності, систему охолодження складається з 120 мм вентилятора і кілька рівнів захисту.

Особливості: пасивний PFC. Система охолодження складається з тихого 120 мм вентилятора. Сумісність зі стандартом ATX 12 В v.2.3. Захист від перенапруги, надлишкового струму і короткого замикання.

Віддані своїй справі засновники компанії Aero Cool невпинно вдосконалюють свої сміливі ідеї та рішення для виробництва ігрових ПК нового покоління. Завдяки креативним ідеям дизайну і гостроті технічної думки конструкторів, ця компанія отримала заслужене визнання в усьому світі. Багаторічний досвід і якість продукції компанії Aero Cool здобули їй найвищу популярність навіть у найвимогливіших користувачів ринку ігрових систем.

На даний момент компанія може запропонувати широкий спектр обладнання високої якості в поєднанні з гнучкою ціновою політикою. Фундаментом успіху Aero Cool є віддані своїй справі співробітники. У роки світової кризи компанія якнайкраще проявила свій потенціал. У той час як інші відчайдушно намагалися знайти вихід, фанатичні ентузіасти своєї справи брали неординарні рішення по перетворенню потужностей виробництва, які зробили можливим випуск сучасного обладнання в той період.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані