Datalogic FalconX3, посилений (94ACC1386) - AT056546 - купити Термінали збору даних в Києві й Україні, доступні ціни на Datalogic FalconX3, посилений (94ACC1386) - AT056546 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Datalogic FalconX3, посилений (94ACC1386)

Datalogic FalconX3, посилений (94ACC1386) - AT056546

Код товару: AT056546
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
ємність акумулятора - 5000 mAh

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Опис

Акумуляторна батарея для ТСД Datalogic FalconX3, посилений (94ACC1386) стане відмінним другим акумулятором або замінить оригінальну батарею. Забезпечує надійну та тривалу роботу пристрою.

Компанія Datalogic є світовим лідером на ринку пристроїв автоматичного зчитування даних та промислової автоматизації та має 12 дослідницьких та конструкторських центрів у всьому світі, 300 інженерів та понад 1000 зареєстрованих патентів.

Новаторські рішення та вироби Datalogic використовуються більш ніж у третині універсамів та пунктів продажу у всьому світі, а також у третині аеропортів, служб перевезення та поштових служб.

Ємність аккумулятору 5000 mAh
Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані