Монітор iiyama GB2760QSU-B1 - AT056666 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор iiyama GB2760QSU-B1 - AT056666 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Монітор iiyama GB2760QSU-B1

Монітор iiyama GB2760QSU-B1 - AT056666

Код товару: AT056666
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 2560 х 1440, Тип матриці TN, Вбудовані колонки є, Тип монітора Геймерські, Співвідношення сторін 16:9, Особливості Регулювання по висоті, Регулювання нахилу, Поворотний екран (Pivot), Поворот монітора (Swivel),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник iiyama
Діагональ дисплея 27
Максимальна роздільна здатність екрана WQHD (2560x1440)
Тип матриці TN
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка LED
Інтерфейси і підключення DVI-DL, USB, DisplayPort, HDMI
Колір Чорний
Тип монитора Геймерские
Особливості Регулировка по высоте, Регулировка наклона, Поворотный экран (Pivot), Поворот монитора (Swivel)
Время отклика матрицы 1 мс
Яркость 350 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 12 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 170/160
Опис

Придбати Монітор iiyama GB2760QSU-B1 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор iiyama GB2760QSU-B1

Red Eagle – станьте учасником команди PRO! Якщо ви вже хардкор-геймер або тільки хочете ним стати, монітор iiyama G-MASTER GB2760QSU (відомий як Red Eagle) стане вашою конкурентною перевагою, яка розкриє ваш повний ігровий потенціал.

За допомогою технології FreeSync, частоти оновлення 144 Гц, часу відгуку 1 мс ви зможете забути про такі артефакти як розмиття та змащування картинки в динамічних сценах. Дисплей з роздільною здатністю WQHD (2560×1440) пропонує на 77% більше екранного простору, ніж стандартний FHD (1920×1080) монітор. За допомогою Тюнера Чорного кольору (який дозволяє регулювати яскравість та відтінки чорного) ви непропустіть жодної найменшої деталі у затінених областях. Три входи (DVI, HDMI, DP), вбудовані динаміки, роз'єм для навушників та USB 3.0 концентратор – все це є в моніторі GB2760QSU.

Не важливо, якому типу ігор ви віддаєте перевагу: RTS, FPS, MOBA або MMO – з Red Eagle на вашому столі ви зможете досягти будь-яких вершин у геймерському світі. IIYAMA - це популярна компанія, заснована в 1973 році, яка виробляє комп'ютерні монітори hi-end класу та телевізори. Компанія має свою спеціалізацію, вона вважається передовим виробником моніторів на основі CRT та LCD.

Компанія називається на честь японського міста Ііяма, хоча діяльність фірми почалася в японському місті Нагано з того, що вона почала з виробництва елементів для телевізійних антен. Виробляти власні монітори компанія розпочала у 1978 році.

Історія цієїфірми японського походження почалася в 1973 році, починала компанія як виробник телевізійної апаратури для потреб японського ринку. Коли ж 1981 року компанія стала випускати кольорові монітори для комп'ютерів, вона вийшла за межі внутрішнього ринку. Головний офіс компанії Iiyama Electric Corporation розташувався в японському містечку Нагано, це знаходиться за 200 км на захід від Токіо.

В даний час компанія Iiyama налічує понад 1200 працівників, сотні інженерів працюють над сучасними дослідницькими проектами, по всьому світу розсипано заводи та представництва компанії. Вони є у Європі (Великобританія, Франція, Німеччина, Польща, Чехія, Швеція, Голландія), є й у американських штатах. Оборот фірми сьогодні становить близько 800 мільйонів доларів США.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані