Корпус Cougar MX330-G - AT056815 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус Cougar MX330-G - AT056815 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Предлагаем ознакомиться с очков виртуальной реальности, либо электрогайковерт, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить проектор в нашем магазине, а также гильотина резки бумаги с доставкой по Днепродзержинску.
  • Предлагаем вам товар ноутбука, купить с доставкой в Белую Церковь, рекомендуем вам пк, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить озу пк, обратите внимание на сервер купить, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на ssd компьютер, предлагаем вам сделать выбор abs пластик 3d и заказать с доставкой в Кропивницком.
Корпус Cougar MX330-G

Корпус Cougar MX330-G - AT056815

Код товару: AT056815
В наявності
1 999 грн
Короткий опис:
Підтримувані материнські плати Mini - ITX, ATX, Особливості вікно на бічній панелі, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Розташування блоку живлення нижнє, Класс корпусу Геймерські, Зовнішні роз'єми Audio, 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Cougar
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы Mini - ITX, ATX
Особливості вікно на бічній панелі
Наличие блока питания без блока питания
Расположение блока питания нижнее
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы Audio, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0
Спосіб установки вертикальний
Количество внутренних отсеков 3.5" 3
Количество слотов расширения 7
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Максимальная высота процессорного кулера 15.5 см
Матеріал корпусу пластик, металл
Габарити, мм 195 x 473 x 427 мм
Места для дополнительных вентиляторов Top 2x12 см, Front 2x12 см, Back 1x12 см
Опис

Придбати Корпус Cougar MX330-G Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Корпус Cougar MX330-G - це новинка в MX-серії корпусів компанії Cougar. Він має елегантний зовнішній вигляд, функціональний дизайн і надійну конструкцію. MX330-G - це стильний ігровий корпус з великим вікном з загартованого скла.

Корпус, який притягує увагу. Скляне вікно виглядає як портал на вашому ігровому ПК. Це дозволяє не тільки насолоджуватися встановленої підсвічуванням, але і створює неповторний зовнішній вигляд.

Гнучкість в конфігурації. Корпус MX330-G має 7 слотів для підтримки декількох 350-мм відеокарт, що дозволяє зібрати потужний ігровий ПК. Передбачена можливість установки до двох 2.5 "SSD дисків і двох 3.5" HDD, що максимально забезпечить потреби в зберіганні.

Широкі можливості охолодження. Можливість установки водяного охолодження до 240 мм включно на передній панелі і додатково 5 кольорів. Легкоочіщающейся знімні пилові фільтри на передній, верхній і нижній панелях, допоможуть підтримувати чистоту всередині ПК.

Естетика простоти. Кришка для відсіку БП і 3.5 "слотів не тільки забезпечують елегантний вигляд, але і приховують кабелі. Система кабель-менеджменту дозволяє розташувати всі кабелі позаду материнської плати, забезпечуючи безперешкодний рух повітря.

Cougar - молодий, активно розвивається виробник ігрової периферії найвищої якості. Бренд Cougar запущений в 2007 році компанією HEC Group, найбільшим в світі виробником ОЕМ корпусів і блоків живлення для світових лідерів комп'ютерного ринку. Продукція Cougar ділиться на ігрове «залізо» і ігрову периферію.

Продукція бренду позиціонується в середньому, вище середнього і топових ринкових сегментах. Маючи успішний досвід в «залізі» і необмежені ресурси, Cougar планує зайняти лідируючі позиції на ринку комп'ютерної ігрової периферії.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані