Корпус Cougar Panzer-G - AT056817 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус Cougar Panzer-G - AT056817 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Корпус Cougar Panzer-G

Корпус Cougar Panzer-G - AT056817

Код товару: AT056817
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Підтримувані материнські плати Mini - ITX, Micro - ATX, ATX, CEB, Особливості отвори для укладання кабелів, вікно на бічній панелі, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Розташування блоку живлення нижнє, Класс корпусу Геймерські, Зовнішні роз'єми Audio, 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Cougar
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы Mini - ITX, Micro - ATX, ATX, CEB
Особливості отверстия для укладки кабелей, окно на боковой панели
Наличие блока питания без блока питания
Расположение блока питания нижнее
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы Audio, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0
Спосіб установки вертикальний
Количество внутренних отсеков 2.5 4
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Установка длинных видеокарт до 425 мм
Максимальная высота процессорного кулера 16
Матеріал корпусу пластик, металл
Габарити, мм 208 x 565 x 520 мм
Места для дополнительных вентиляторов Top 3x12 or 2x14 см, Back 1x12 см, Bottom 1x12 см
Наличие подсветки На передней панели
Опис

Придбати Корпус Cougar Panzer-G Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.


Корпус Cougar Panzer-G

Cougar - молодий, активно розвивається виробник ігрової периферії найвищої якості. Бренд Cougar запущений в 2007 році компанією HEC Group, найбільшим в світі виробником ОЕМ корпусів і блоків живлення для світових лідерів комп'ютерного ринку. Продукція Cougar ділиться на ігрове «залізо» і ігрову периферію.

Продукція бренду позиціонується в середньому, вище середнього і топових ринкових сегментах. Маючи успішний досвід в «залізі» і необмежені ресурси, Cougar планує зайняти лідируючі позиції на ринку комп'ютерної ігрової периферії.

Шукаєте привабливий і сучасний корпус, який дозволить розмістити все високоякісні компоненти необхідні для ігор? Не шукайте! Він перед вами - Panzer-G. Настільки потужний наскільки б ви хотіли. Завдяки підтримці чотирьох форм-факторів материнських плат, семи слотів розширення, що підтримують до трьох 425-міліметрових відеокарт на два слота і багато місця для накопичувачів, Panzer-G готовий до роботи як 4K, так і VR.

Неймовірне охолодження. Panzer-G оснащений трьома вентиляторами Vortex LED, які, крім їх вражаючого червоного кругового освітлення, мають неймовірними можливостями охолодження завдяки їх здатності фокусувати потік повітря, який вони виробляють. Якщо ви додасте до цього, що корпус підтримує до 4 водяних радіаторів і вісім вентиляторів, ви отримаєте корпус ПК з потенціалом для перегріву раз і назавжди.

Cougar Panzer-G дає вам можливість вибирати серед найпопулярніших форматів материнських плат (Mini ITX / Micro ATX / ATX / CEB). 7 слотів розширення дозволять вам встановити до 3 відеокарт (довжиною до 425 мм) і насолодитися новітніми іграми. Дозвіл 4K і VR можливі за допомогою Panzer-G

Завдяки підтримці до шести накопичувачів SSD (або, можливо, чотири SSD і два 3.5-дюймових HDD), Panzer-G дозволить вам зберігати безліч ігор і мультимедійних файлів. Одна з особливостей Panzer-G - скляні панелі: ними оформлені і бічні стінки, і фронтальна, і навіть верхня. Сталеві лотки для жорстких дисків SSD розміщуються за материнською платою, не порушуючи повітряного потоку і не заважаючи охолодження радіатора. Світлодіодні вентилятори нового покоління Vortex.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані