Корпус CoolerMaster MASTERBOX LITE 5 (MCW-L5S3-KANN-01) - AT056820 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус CoolerMaster MASTERBOX LITE 5 (MCW-L5S3-KANN-01) - AT056820 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Корпус CoolerMaster MASTERBOX LITE 5 (MCW-L5S3-KANN-01)

Корпус CoolerMaster MASTERBOX LITE 5 (MCW-L5S3-KANN-01) - AT056820

Код товару: AT056820
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Підтримувані материнські плати Mini - ITX, Micro - ATX, ATX, Особливості вікно на бічній панелі, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Розташування блоку живлення нижнє, Класс корпусу Геймерські, Зовнішні роз'єми Audio, 2 x USB 3.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Cooler Master
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы Mini - ITX, Micro - ATX, ATX
Особливості вікно на бічній панелі
Наличие блока питания без блока питания
Расположение блока питания нижнее
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы Audio, 2 x USB 3.0
Спосіб установки вертикальний
Количество внутренних отсеков 2.5 3
Количество слотов расширения 7
Количество и размер установленных вентиляторов 1 х 120 мм
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Установка длинных видеокарт до 400 мм
Максимальная высота процессорного кулера 16
Матеріал корпусу пластик, металл
Габарити, мм 469 x 200 x 455 мм
Места для дополнительных вентиляторов Front 3x12 or 2х14 см, Back 1x12 см
Опис

Придбати Корпус CoolerMaster MASTERBOX LITE 5 (MCW-L5S3-KANN-01) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Корпус CoolerMaster MASTERBOX LITE 5 (MCW-L5S3-KANN-01)

Корпус для ПК форм-фактора ATX mid-tower випустила компанія Cooler Master. Модель MasterBox Lite 5 виділяється не тільки компактними розмірами, але і стильним зовнішнім виглядом. Порожнина всередині корпусу пофарбована в чорний колір, на фоні якого всі пристрої добре проглядаються через акрилове вікно, розташоване на бічній панелі корпусу. Фішкою моделі стала передня панель DarkMirror, напівпрозора текстура вільно пропускає внутрішнє підсвічування пристроїв. Корпус MasterBox Lite 5 випускається в трьох колірних варіантах - білий, червоний і чорний.

Модель не тільки стильна, але і простора. По передній або задньої стінки корпусу може бути розміщена система водяного охолодження або 4-е 120-мм вентилятора. Легко і вільно встановлюється відеокарта 400 мм і SSD накопичувачі. Корпус MasterBox Lite 5 логічно поєднав в собі дизайнерську думку і інженерну кмітливість. Оптимально розподілене внутрішній простір дозволило зробити корпус компактним.

Компанія CoolerMaster була утворена на Тайвані в 1992 році. Під брендом CoolerMaster здійснюється випуск систем охолодження, блоків живлення, комп'ютерних корпусів і корпусних кулерів, підставок, док-станцій, інших аксесуарів для лептопів, а також, ігрової периферії, призначеної для кібер-спортсменів. Флагманської продукцією від фірми CoolerMaster, як зрозуміло з її назви, є саме системи охолодження.

Виробник займається випуском як власних іміджевих кулерів, так і продукції, призначеної для OEM-ринку (Боксові кулери). Головний офіс CoolerMaster розташований в тайванської столиці - Тайбеї. Компанією відкрито ряд філіалів і офіційних представництв в різних точках США, Європи та Азії. Основні виробничі потужності CoolerMaster знаходяться на Тайвані, крім того компанія володіє двома сертифікованими заводами в Китаї.

Виробництво сертифіковане відповідно до ISO 9002, а якість продукції, що випускається під торговою маркою CoolerMaster, підтверджується міжнародним сертифікатом ISO 9001. Концепція роботи CoolerMaster складається в динаміці, постійному пошуку інновацій, і в прагненні повністю задовольнити зростаючі вимоги ринку і бажання споживачів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані