Корпус CoolerMaster MasterCase MC500Mt (MCM-M500T-RH5N-S00) - AT056823 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус CoolerMaster MasterCase MC500Mt (MCM-M500T-RH5N-S00) - AT056823 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Корпус CoolerMaster MasterCase MC500Mt (MCM-M500T-RH5N-S00)

Корпус CoolerMaster MasterCase MC500Mt (MCM-M500T-RH5N-S00) - AT056823

Код товару: AT056823
Немає в наявності
Короткий опис:
Підтримувані материнські плати Mini - ITX, Micro - ATX, Extended-ATX, ATX, Особливості контролер швидкості обертання вентиляторів, вікно на бічній панелі, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Розташування блоку живлення нижнє, Класс корпусу Геймерські, Зовнішні роз'єми Audio, 3 x USB 3.0, 1 x USB 3.1 type C,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Cooler Master
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы Mini - ITX, Micro - ATX, Extended-ATX, ATX
Особливості окно на боковой панели, контроллер скорости вращения вентиляторов
Наличие блока питания без блока питания
Расположение блока питания нижнее
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы Audio, 3 x USB 3.0, 1 x USB 3.1 type C
Спосіб установки вертикальний
Количество внутренних отсеков 3.5" 4
Количество слотов расширения 7
Количество и размер установленных вентиляторов 3 х 140 мм
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Установка длинных видеокарт до 412 мм
Максимальная высота процессорного кулера 19 см
Матеріал корпусу пластик, металл
Габарити, мм 544 x 242 x 574 мм
Места для дополнительных вентиляторов Top 2x12/14 см, Front 3x12/14 см, Back 1x12/14 см
Опис

Придбати Корпус CoolerMaster MasterCase MC500Mt (MCM-M500T-RH5N-S00) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Корпус CoolerMaster MasterCase MC500Mt (MCM-M500T-RH5N-S00)

З запуском серії MasterCase в 2015 році Cooler Master встановив нові стандарти модульности внутрішнього і зовнішнього корпусів. Модульна система FreeForm ™ дає користувачеві абсолютний контроль над тим, як виглядає і функціонує їх корпус. Грунтуючись на відгуках спільноти, нова серія MasterCase MC - це ще одна розвинена лінійка корпусів, яка пропонує ще більшу свободу в гнучкості компонування.

Модульна модернізована рама дозволяє перерозподіляти або видаляти перегородку і M-Port. Модель MasterCase MC500 поставляється з коробки з перегородкою RGB. Перегородка RGB також буде доступна в якості аксесуару, щоб користувачі могли модернізувати стандартну сталеву перегородку в інших моделях з новою версією RGB.

Компанія CoolerMaster була утворена на Тайвані в 1992 році. Під брендом CoolerMaster здійснюється випуск систем охолодження, блоків живлення, комп'ютерних корпусів і корпусних кулерів, підставок, док-станцій, інших аксесуарів для лептопів, а також, ігрової периферії, призначеної для кібер-спортсменів. Флагманської продукцією від фірми CoolerMaster, як зрозуміло з її назви, є саме системи охолодження.

Виробництво сертифіковане відповідно до ISO 9002, а якість продукції, що випускається під торговою маркою CoolerMaster, підтверджується міжнародним сертифікатом ISO 9001. Концепція роботи CoolerMaster складається в динаміці, постійному пошуку інновацій, і в прагненні повністю задовольнити зростаючі вимоги ринку і бажання споживачів.

CoolerMaster була утворена на Тайвані в 1992 році. Під брендом CoolerMaster здійснюється випуск систем охолодження, блоків живлення, комп'ютерних корпусів і корпусних кулерів, підставок, док-станцій, інших аксесуарів для лептопів, а також, ігрової периферії, призначеної для кібер-спортсменів. Виробництво сертифіковане відповідно до ISO 9002, а якість продукції, що випускається під торговою маркою CoolerMaster, підтверджується міжнародним сертифікатом ISO 9001. Концепція роботи CoolerMaster складається в динаміці, постійному пошуку інновацій, і в прагненні повністю задовольнити зростаючі вимоги ринку і бажання споживачів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані