Чохол до планшета Lenovo 7 TAB 7 E Folio Case/Film Black (ZG38C02325) - AT056883 - купити Чохли до планшетів в Києві й Україні, доступні ціни на Чохол до планшета Lenovo 7 TAB 7 E Folio Case/Film Black (ZG38C02325) - AT056883 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Чохол до планшета Lenovo 7 TAB 7 E Folio Case/Film Black (ZG38C02325)

Чохол до планшета Lenovo 7 TAB 7 E Folio Case/Film Black (ZG38C02325) - AT056883

Код товару: AT056883
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ 7, Сумісність з брендом Lenovo, Тип обкладинка, Матеріал поліуретан, Колір чорний, Варіант підставки передбачено,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Диагональ 7
Сумісність з брендом Lenovo
Тип обложка
Колір Чорний
Варіант підставкии передбачено
Матеріал полиуретановые
Сумісність з моделями Lenovo Tab 4 Essential
Виробник Lenovo
Опис

Придбати Чохол до планшета Lenovo 7 TAB 7 E Folio Case/Film Black (ZG38C02325) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Чохол для планшета Lenovo 7 TAB 7 E Folio Case / Film Black (ZG38C02325)

Захисний кейс Lenovo TAB3 7 E Folio Case / Film Black, немов костюм від особистого кравця, ідеально «сидить» на планшеті Lenovo Tab 3 Essential 710. Цей аксесуар має не тільки відмінними захисними параметрами, але і стильним зовнішнім виглядом. Чохол зможе вберегти від подряпин і ударів, як корпус планшета, так і його дисплей. В такому кейсі пристрій буде набагато менше схильне можливих неприємностей.

Компактних гаджетів на сучасному ринку досить багато і кожного з них потрібно захист, тому так популярні чохли для планшетів на різні моделі. Цей пристрій дозволяє вберегти міні комп'ютер від подряпин, падіння, пилу і вологи. Призначення у всіх товарів одне, але форма, тип і конструкція абсолютно різні. Споживачі зможуть підібрати не тільки товари різних розмірів, але і різного оформлення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані