Батарея універсальна Nomi F050 5000 mAh white (324695) - AT056895 - купити Акумулятори зовнішні в Києві й Україні, доступні ціни на Батарея універсальна Nomi F050 5000 mAh white (324695) - AT056895 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Батарея універсальна Nomi F050 5000 mAh white (324695)

Батарея універсальна Nomi F050 5000 mAh white (324695) - AT056895

Код товару: AT056895
Немає в наявності
Короткий опис:
Ємність 5000 mAh, Призначення для телефона, для смарт-годинників, для плеєра, для планшета, Інтерфейси підключення (вхід) microUSB, Електрохімічна система Li-pol, Джерело заряду вбудованої батареї USB, Інтерфейси підключення (вихід) 1 х USB,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Nomi
Ємність 5000 mAh
Призначення для телефона, для смарт-часов, для плеера, для планшета
Интерфейсы подключения (вход) micro USB
Электрохимическая система Li-Pol
Источник заряда встроенной батареи USB
Интерфейсы подключения (выход) 1 х USB
Тип аккумулятора встроенный
Колір White
Входной ток 1 A
Вхідна напруга 5 V
Вихідний струм 1 A
Захист багаторівнева система захисту
Опис

Придбати Батарея універсальна Nomi F050 5000 mAh white (324695) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Батарея універсальна Nomi F050 5000 mAh white (324695)
Для тих, хто любить подорожувати або часто перебуває в тривалих відрядженнях питання зарядки мобільного телефону завжди є проблемою. Вирішити її можна за допомогою універсальної мобільної батареї.

Завдяки встановленому акумулятора високої ємності ви зможете заряджати всі свої мобільні пристрої: планшет, телефон, плеєр. Цей телефон з міцних якісних матеріалів. Невелика вага пристрою і його компактність дозволяють носити його в кишені, портмоне або сумці, оскільки не займає багато місця.

Стильний зовнішній акумулятор Nomi F050 призначений для справжніх користувачів портативних пристроїв. Його компактні розміри, легка вага і витончений дизайн, підійдуть абсолютно кожному. Батарея має вселяє рівнем ємності 5000mAh - це дає можливість спокійно себе відчувати далеко від цивілізації або коли вам потрібно терміново зателефонувати, а батарея розряджена.

 Маючи завжди під рукою такий девайс, ви не переживаєте, що в невідповідний момент ваша камера підведе і ви не знімите довгоочікуване відео або не сфотографуєтеся в барвистому місці або знову ж таки не зможете зателефонувати в екстрених випадках. Пристрій відгородить вас від несприятливих ситуацій, швидко здійснить заряд необхідних приладів і виконає свою функцію бездоганно.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані