Комп'ютер Lenovo AIO 520S-23 (F0CU006QUA) - AT057107 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Lenovo AIO 520S-23 (F0CU006QUA) - AT057107 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комп'ютер Lenovo AIO 520S-23 (F0CU006QUA)

Комп'ютер Lenovo AIO 520S-23 (F0CU006QUA) - AT057107

Код товару: AT057107
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Pentium, Модель відеокарти GeForce 930M, Тип ПК Мультимедійні, Об'єм встановленої пам'яті 4 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL, Lenovo, nVidia
Вид моноблок
Серия процессора Intel Pentium
Об'єм HDD 1 ТБ
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер HDA (High Definition Audio)
Колір Сірий
Тип экрана обычный
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Вес, кг 4.4
Опис

Придбати Комп'ютер Lenovo AIO 520S-23 (F0CU006QUA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Дивовижний безрамний дисплей
Lenovo Ideacentre AIO 520S оснащений 23-дюймовим безрамним дисплеєм стандарту Full HD з технологією Advanced In-Cell Touch (AIT). Це значно зменшує товщину та вагу екрану, забезпечуючи в той же час яскраве та чітке зображення.

Миттєве підключення з WiFi або Bluetooth®
Якщо вам необхідний Інтернет/мультимедіа-центр для всієї родини, то 520S – це те, що ви шукаєте. Завдяки модулям підключення WiFi 802.11 a/c та Bluetooth® 4.0 даний моноблок транслюватиме аудіо та відео на будь-який пристрій у вашому домі.
23-дюймовий безрамний дисплей відтворює яскраве та чітке зображення.

Тонкий, легкий та гнучкий
Товщиною лише 7.2 мм та вагою 4.4 кг, 520S вражає своєю елегантністю та доступною ціною. До того ж, дисплей даного компактного ПК має кут оберту від -5 до 30 градусів, що дозволяє вам обрати найбільш комфортний кут огляду екрану.

Створений для розваг
520S створений для розваг. Оснащений процесором Intel® Core™ i7 7-го покоління та дискретною відеокартою NVIDIA® GeForce GT930, даний моноблок є ідеальним пристроєм для перегляду фільмів, прослуховування музики та ігор. На додаток, технологія Dolby® Home Theatre® забезпечує зниження рівня шуму, оптимізацію роботи динаміків та просторове стереозвучання.

Висувні порти та камера
Для більшої зручності та охайності вигляду 520S оснащений висувним центром підключень. Відтепер, ви можете приховати ваші USB-порти, коли не використовуєте їх. Для додаткової безпеки ви також можете заховати камеру.

Безкоштовна пробна версія McAfee LiveSafe®
Повний спектр інструментів для захисту усіх ваших цифрових даних завдяки програмному забезпеченню McAfee LiveSafe. LiveSafe забезпечує комплексний захист ваших даних і персональної інформації як на пристроях, так і в хмарному сховищі. Насолоджуйтесь 30-денною пробною версією або ж відразу придбайте повну версію і забезпечте надійний захист вашого 520S з першого ж дня використання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані