Мобільний телефон Caterpillar CAT S31 Black - AT057176 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Caterpillar CAT S31 Black - AT057176 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мобільний телефон Caterpillar CAT S31 Black

Мобільний телефон Caterpillar CAT S31 Black - AT057176

Код товару: AT057176
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ екрану 4.7", Оперативна пам'ять 2 Gb, Ємність акумулятора 4000 mAh, Вбудована пам'ять 16 Gb, Роздільна здатність екрану HD (1280х720), Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Caterpillar
Диагональ экрана 4.7
Оперативная память 2 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi
Основная камера 8 Mpx
Операційна система Android 7.0
Колір Чорний
Кількість ядер 4
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 2 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS, BDS
Частота процесора 1.3 ГГц
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор Qualcomm MSM8909 Snapdragon 210
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 64 Gb
Функции камеры распознавание лица, геотегинг, вспышка, автофокус
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер, FM-радио
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення microUSB, audio 3.5 мм
Особливості MIL-STD 810G, IP68 certified, Gorilla Glass 3
Встроенные датчики цифровой компас, датчик приближения, G-sensor
Размеры (мм) 146 x 74.4 x 12.6 mm
Вага 200 г
Разрешение экрана HD (1280х720)
Емкость аккумулятора 4000 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон Caterpillar CAT S31 Black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон Caterpillar CAT S31 Black
Максимально міцний смартфон Caterpillar CAT S31 захищений практично від будь-яких видів зовнішніх впливів. Смартфон підтримує використання двох сім-карт і високошвидкісний зв'язок 4G LTE, він доповнений двома камерами для зйомки відео і фото, а також спілкування в чатах. Він стане прекрасним варіантом могутнього засобу зв'язку з додатковими функціями для нестандартних умов використання.

Жорсткий і надійний
Перший шар захисту Caterpillar CAT S31 представлений корпусом з прогумованого чорного пластику з ребрами жорсткості. Він кріпиться болтами по торця - у смартфона просто немає шансів випадково розлетітися на складові частини. microUSB-гніздо, екрановане спеціальною заглушкою. На правій стороні знаходяться слоти під карту пам'яті і сім-карти, обидва слота мають власні заглушки. Яскравий 4,7-дюймовий IPS-дисплей закритий захисним склом Gorilla Glass 3, завдяки якому ви можете носити смартфон без захисного чохла поруч з будь-якими предметами - екран не подряпався і не розколеться. Захист ступеня IP68 гарантує, що пил, дрібні частинки, а також волога і вода не проникнуть під корпус смартфона (при закритих заглушках).

Зручне управління
Смартфон Caterpillar CAT S31 оснащений добре помітними механічними кнопками.
Якщо вам потрібен приголомшливо захищений і при цьому досить потужний смартфон, можна купити Caterpillar CAT S31 Black. Він переживе купання у воді або бруду, не розплющило під колесом легкового автомобіля, навіть короткочасне перебування в вогні викличе лише незначне пошкодження корпусу пристрою. Зручний, надійний і практичний, CAT S31 розрахований на роботу в дійсно екстремальних умовах.

Смартфон відповідає стандарту захисту IP68 і здатний витримати занурення в воду на глибину до 1.2 метра протягом години, він не пропускає пил. Більш того, відповідність військовим стандартам MIL-STD-810G означає можливість використання S31 при температурі від -25 ° C до + 55 ° C. Мультисенсорний 4.7 "IPS-дисплей з роздільною здатністю 1280 х 720 пікселів прикритий захисним склом Corning Gorilla Glass 3 і має можливість взаємодії вологими руками.

Caterpillar CAT S31 має восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 210, пов'язаний з 2 ГБ оперативної пам'яті. Операційною системою обрана Google Android 7 Nougat. Апарат без особливих зусиль впорається з простими і навантаженими додатками. З розширених функцій варто відзначити наявність в телефоні FM-приймача і вбудованого MP3-плеєра. Для зберігання улюблених музичних композицій в ударостійкий водонепроникний телефон CAT S31 можна використовувати вбудовану пам'ять 16 ГБ або карту пам'яті типу microSD. Заслуговує на увагу і 8 Мп камера з автофокусом і LED спалахом, завдяки якій ви зможете зафіксувати найбільш захоплюючі моменти свого життя, так само є фронтальна 2 Мп камера.

Ви активна людина і любите екстрим? Ваша діяльність пов'язана з виробництвом або будівництвом? Тоді, можливо, вам доводилося випадково розбивати улюблений смартфон - корпус і крихкий екран не змогли відповідати вашому способу життя. У століття цифрових технологій важко залишитися без засоби мобільного зв'язку, але який гаджет зможе витримати рухливий темп, сполучений з усякого роду випадковостями? Наша відповідь - смартфон Caterpillar.

Протиударний смартфон від Caterpillar. Творець протиударного смартфона - компанія Caterpillar, світовий лідер в сфері виробництва будівельного і гірського устаткування. Від продукції такого солідного концерну очікують надійність, тривалу експлуатацію, зручність використання. За випуск смартфонів під брендом Caterpillar відповідає англійська фірма Bullitt Mobile, але самі телефони розробляють і збирають в Азії на потужностях Compal. Можливість купити смартфони Caterpillar перших моделей з'явилася в 2009 році. Смартфон «Катерпіллер» позиціонується як пристрій, повністю захищене від проникнення пилу і вологи при зануренні у воду на глибину одного метра. Виробник уточнює, що гаджет був успішно протестований по американському військовому стандарту на вплив: вібрації; вологи; ударів; температури.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані