Комплект захисту Powerslide 906013 PRO Robot Tri-Pack, Size XS 2018 (4040333347621) - AT057191 - купити Захист в Києві й Україні, доступні ціни на Комплект захисту Powerslide 906013 PRO Robot Tri-Pack, Size XS 2018 (4040333347621) - AT057191 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Рекомендуем купить барометр в нашем магазине, а также каталог телефонов с доставкой по Славянску.
  • Выгодные цены на заклепочники ручные, предлагаем вам сделать выбор минимойки мойки и заказать с доставкой в Славянске.
  • Предлагаем ознакомиться с планка оперативки, либо диск твердотельный, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар садовый пылесос, купить с доставкой в Каменское, рекомендуем вам камеры, стоимость вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить крепеж, обратите внимание на флеш накопитель, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Комплект захисту Powerslide 906013 PRO Robot Tri-Pack, Size XS 2018 (4040333347621)

Комплект захисту Powerslide 906013 PRO Robot Tri-Pack, Size XS 2018 (4040333347621) - AT057191

Код товару: AT057191
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Розмір XS, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Розмір XS
Колір Чорний
Виробник Powerslide
Опис

Придбати Комплект захисту Powerslide 906013 PRO Robot Tri-Pack, Size XS 2018 (4040333347621) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комфортні комплекти захисту для роликів мають анатомічну форму колін, ліктів і зап'ясть. Виготовлені вони з міцних дихаючих матеріалів, основна складова яких – щільна піна, вологовивідні елементи і міцний пластик, на який припадають падіння. Зроблений з легкого сітчастого матеріалу захист на зап'ястя володіє пластинами з якісного пластику, які знаходяться під долонею і над нею і оберігають руку від ударів, подряпин і переломів.

Дитячий захист Powerslide (
906013< style="font-size: 1rem;" class="stagb">) Protection PRO Robot Tri-Pack Size XS 2018 < style="font-size: 1rem;" class="stagb">для роликових ковзанів - яскравий та якісний дитячий захист для катання на роликах, велосипеді, самокаті та інших активних дитячих забавах. Набір складається з пари наколінників, налокітників та захисту долоні. Високу якість і безпеку гарантує німецький виробник Powerslide. Підходить на вік дітей 5-9 років (Розмір: XS, існує лише в цьому розмірі), надягається, як на одяг, так і на голе тіло. Просто та легко фіксується і добре тримається завдяки еластичним ременям з липучками, а відсутність панчохи компенсується наявністю спеціальних ущільнювачів. Дані елементи ущільнення підсилюють і в той же час пом’якшують фіксуючі властивості ременів, роблячи експлуатацію комфортною.

Набір дитячої захисної екіпіровки для роликових ковзанів Powerslide (906013) Protection PRO Robot Tri-Pack Size XS 2018 виготовлений з якісно прошитих міцних матеріалів, завдяки чому він буде довго служити. Руки, лікті та наколінники частково складаються з міцного сітчастого матеріалу, який достатньо добре вентилюється, щоб забезпечувати комфортне використання навіть в самі жаркі дні літа. Для пом’якшення падінь використовується значна кількість піни високої щільності, яка зберігає свою форму та робить удари майже не відчутними. Широкі та міцні пластикові щити мають стильний дизайн, в який гармонійно вписуються світловідбивачі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані