Клавіатура SteelSeries Apex 750 TKL QX2 switches (64720) - AT057263 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура SteelSeries Apex 750 TKL QX2 switches (64720) - AT057263 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Клавіатура SteelSeries Apex 750 TKL QX2 switches (64720)

Клавіатура SteelSeries Apex 750 TKL QX2 switches (64720) - AT057263

Код товару: AT057263
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип провідна, з підсвіткою, ігрова, Інтерфейс підключення USB, Конструкція механічна, Формат клавіатури компактна, Колір чорна, Призначення для ПК,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип с подсветкой, проводная, игровая
Інтерфейс підключення USB
Конструкция механическая
Формат клавиатуры компактная
Колір черная
Призначення для ПК
Тип підключення провідне
Виробник SteelSeries
Опис

Придбати Клавіатура SteelSeries Apex 750 TKL QX2 switches (64720) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Клавіатура SteelSeries Apex 750 TKL QX2 switches (64720) - компактна надійна ігрова клавіатура для професіоналів. Особливості: надійний алюмінієвий корпус 5000 серії. Легка настройка підсвічування кожної клавіші. Індикація прив'язана до сервісу Discord. Механічні перемикачі QX2. Ваше високоточна зброя.

Призначена для професійного використання, створена для найсуворіших умов і розрахована на конкурентоспроможну гру. Apex M750 TKL виглядає маленькою, але з великим потенціалом.

Якість у всьому. Ви пробували зламати клавіатуру? Клавіатура Apex M750 TKL надійна. Вона має алюмінієве підставу і механічні перемикачі SteelSeries QX2. Фірмова підсвічування SteelSeries. Apex M750 TKL має настроюються активні світлові ефекти, повідомлення в реальному часі в грі через GameSense і динамічні ефекти освітлення.

Компанія Steelseries була заснована в Копенгагені в 2001 році. Метою компанії з дня її утворення було виробництво такого грального обладнання, яке б забезпечувало потрібні переваги геймерам з будь-яким рівнем підготовки. Підприємством був пройдений довгий шлях від простого дебютного товару - скляного килимка до виготовлення високоякісного, ергономічного та функціонального грального обладнання, визнаного у всьому світі.

Компанією Steelseries сьогодні відкриті офіційні представництва в таких великих регіонах, як Північна Америка, Європа і Азія. На сьогоднішній день Steelseries - це світовий лідер в області виготовлення професійного обладнання для геймерів. Steelseries НЕ піддалася запаморочення від успіхів і залишається відданою своєї головної мети - співпраці зі світовим ігровим співтовариством і створення для нього кращої продукції.

Крім того, корпоративна філософія даної компанії полягає у висловленні подяки як цілим ігровим співтовариствам, так і окремим гравцям. Величезну частину своїх оборотних коштів компанія Steelseries вкладає в вдосконалення ігрової індустрії і розвиток геймерського співтовариства.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані