Клавіатура Razer BlackWidow TE CHROMA V2, Quartz Edition (RZ03-02191700-R3M1) - AT057264 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура Razer BlackWidow TE CHROMA V2, Quartz Edition (RZ03-02191700-R3M1) - AT057264 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Клавіатура Razer BlackWidow TE CHROMA V2, Quartz Edition (RZ03-02191700-R3M1)

Клавіатура Razer BlackWidow TE CHROMA V2, Quartz Edition (RZ03-02191700-R3M1) - AT057264

Код товару: AT057264
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип провідна, з підсвіткою, ігрова, Інтерфейс підключення USB, Конструкція механічна, Формат клавіатури компактна, Колір Pink, Призначення для ПК,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип с подсветкой, проводная, игровая
Інтерфейс підключення USB
Конструкция механическая
Формат клавиатуры компактная
Колір Pink
Призначення для ПК
Тип підключення провідне
Виробник Razer
Опис

Придбати Клавіатура Razer BlackWidow TE CHROMA V2, Quartz Edition (RZ03-02191700-R3M1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Клавіатура Razer BlackWidow TE CHROMA V2, Quartz Edition (RZ03-02191700-R3M1) - клавіатура з найвищою швидкодією серед усіх клавіатур Razer. В умовах інтенсивного змагального матчу кожна мілісекунда є вирішальною для зміцнення переваги над суперником.

Завдяки механічним перемикачів Razer, який удостоївся безлічі нагород, і нової технології миттєвого спрацювання (Instant Trigger Technology, ITT) компанії Razer ця клавіатура оснащена всім необхідним для забезпечення нового рівня швидкості в грі. За рахунок компактних розмірів і від'єднувати USB-кабелю її можна з легкістю прибрати в рюкзак і взяти з собою на наступний матч.

Razer Green Switch - тактильні і клацаючі. Розроблений з оптимізованими точками спрацьовування і скидання, цей механічний перемикач надасть вам кращу продуктивність в іграх. Кожне спрацювання супроводжується характерним клацанням, а дистанція повернення в початкове положення (для повторного пострілу), майже в 2 рази менше, ніж у стандартних механічних перемикачів. Ви отримаєте швидкість, яку раніше не могли навіть уявити.

Підвищена зносостійкість для найвищої швидкодії і надійності. Тривалий термін служби. Механічні перемикачі Razer забезпечують найвищу швидкодію і надійність для гарантії вашої перемоги. Всі елементи перемикачів даної технології і конструкції виробляються потужностями самої компанії, що гарантує дотримання найсуворіших вимог до кожного виготовленого перемикача і забезпечують зносостійкість аж до 80 мільйонів натиснень.

Компактний формат з від'єднується USB-кабелем. Компактна і портативна. Володіючи укороченою формою, клавіатура надає всі необхідні функції, одночасно звільняючи місце на столі для переміщення миші. Невеликий форм-фактор і відокремлюваний USB-кабель також робить цю клавіатуру ідеальної для подорожей.

Ергономічна підставка для зап'ястя для максимального комфорту в грі. Абсолютний комфорт під час гри. З легкістю приєднавши ергономічну підставку для зап'ястя до клавіатури за допомогою вбудованих магнітів, ви зможете продовжувати комфортну гру незалежно від інтенсивності ігрових марафонів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані