Клавіатура Razer Cynosa Chroma (RZ03-02260800-R3R1) - AT057274 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура Razer Cynosa Chroma (RZ03-02260800-R3R1) - AT057274 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Клавіатура Razer Cynosa Chroma (RZ03-02260800-R3R1)

Клавіатура Razer Cynosa Chroma (RZ03-02260800-R3R1) - AT057274

Код товару: AT057274
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип провідна, з підсвіткою, ігрова, Інтерфейс підключення USB, Конструкція мембранна, Формат клавіатури повнорозмірна, Колір чорна, Призначення для ПК,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип с подсветкой, проводная, игровая
Інтерфейс підключення USB
Конструкция мембранная
Формат клавиатуры полноразмерная
Колір черная
Призначення для ПК
Тип підключення провідне
Виробник Razer
Опис

Придбати Клавіатура Razer Cynosa Chroma (RZ03-02260800-R3R1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Клавіатура Razer Cynosa Chroma (RZ03-02260800-R3R1)

Ігрова. Повнокольорова. Клавіатура Razer Cynosa Сhroma, розроблена спеціально для ігор, допоможе вам підняти вашу гру на новий рівень. Ця міцна клавіатура, оснащена мембранними клавішами ігрового рівня з тактильним зворотним зв'язком від кожного удару по клавішах, надає вам максимальний контроль. Повнокольоровий підсвічування дозволяє вам вибрати колірну гамму на ваш смак.

Підтримка Razer Chroma ™. Пропонуємо вам клавіатуру з програмованими клавішами з індивідуальним підсвічуванням з 16 мільйонів відтінків. Вибирайте з попередньо встановлених світлових ефектів або створюйте свою власну унікальну палітру кольорів для ігрового процесу - все це легко налаштовується через Razer Synapse 3 (Beta).

М'яка. Безшумна. Швидка. Наші м'які ігрові клавіші більш комфортні в порівнянні зі звичайними мембранними клавішами. З кожним натисканням ви отримаєте тактильний відгук, щоб ви могли бути впевнені в спрацьовуванні незалежно від того, в яку гру ви граєте.

Повна персоналізація. Пропонуємо вам зробити клавіатуру унікальною. За допомогою Razer Synapse 3 (Beta) ви можете перепрограмувати кнопки, призначати макроси, персоналізувати підсвічування пристрою і багато іншого, щоб перетворити ваш ігровий процес так, як ви цього хочете.

Історія американської компанії Razer бере початок в 1998 році. Саме в цьому році компанія змогла розвіяти міф про те, що все маніпулятори для комп'ютерів повинні виглядати однаково і тим самим викликати у кожного користувача відчай і смуток.

Саме компанія Razer змогла ввести таке поняття, як «ігрове залізо». Саме тому компанію по праву можна називати як основоположника ринку професійної геймерской периферії.

Razer - відома американська компанія, що працює з 1998 року, спеціалізація якої - виробництво професійного обладнання для ігор, до якого відносяться перш за все миші, клавіатури, килимки під миша, навушники etc.

Слоган компанії - \ "Razer. For gamers. By gamers. \" Фірма високо оцінюється знавцями і ентузіастами комп'ютерних ігор, її шанують кіберспортсмени. У 2006 році компанія спільно з компанією Microsoft випустила в світ клавіатуру для ігор Reclusa, а також миша Habu.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані